Mennyi az eséje hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
dec 9én jött meg leg utóbb és 22én szexeltem vedekezes nelkul
szeretnek babat szerintetek lehet h terhes vagyok?
19/L
2018. dec. 25. 10:43
1/16 anonim válasza:
Remélem igen! És egyből 6 lesz!
19 évesen nagy buli lesz egyedül nevelni! :)
3/16 anonim válasza:
Az iskolát sem végezted még el, te sukár roma lyány, minek neked gyerek?
6/16 anonim válasza:
Az időzítés teljesen jó volt, ha mindketten egészségesek vagytok, akkor elég nagy.
A te érdekedben remélem, hogy nem akartok tènyleg gyereket. 😑
7/16 anonim válasza:
Pont 0% az esélyed, terhességről akkor beszélünk, amikor a megtermékenyített petesejt beágyazósik, ez 5-10 nappal a megtermékenyítés után van, a megtermékenyítés a szex követő 0-5 nap.
3 napja szexeltél, nem vagy terhes.
Esély mondjuk még van rá
De inkább tanulj!
8/16 anonim válasza:
Barmikor teherbe eshet egy no,nagyobb az eselye ha a termekenysege csucsan de ha megsem akkor szexelt azon kivul is barmikor tehetbe eshet. A te erdekedbe inkabb ne ess teherbe. En 20 eves vagyok terhes, spiral mellett nem ossze vissza mint te. De mi megtudjuk neki amit te soha, munkahelyrol megyek gyedre a parom dolgozik es sajat hazunk van te ezeket legalabb feltudod mutatni? Plane hogy felelotlenul csinaltok gyereket dzandekosan ennyi idosen es meg helyesen irni sem tudsz. Szep
9/16 anonim válasza:
Pont annyi, mint annak, hogy eltaláld vajon ly-nal vagy j-vel írják-e az esély szót... Jelen esetben remélhetőleg a pasid se talált be, mint ahogy te sem találtad el!
10/16 anonim válasza:
A baba érdekében,remélem nem leszel terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!