Szerintetek terhes vagyok?
Nem terhes vagy,hanem mivel össze-vissza szedted a tablettát,a hormonrendszered is összezavarodott.
Azt honnan veszed,hogy most kellett volna megjönnie a menstruációdnak,amikor eddig mesterséges hormonok irányították a szervezetedet?
Egyébként terhességi tesztet szoktak csinálni,ha terhességre gyanakodnak.
Mindenképpen tesztelj, mert lehet terhesség is,de valami zavar is. 16 hetes terhes vagyok. Gyakorlatilag,amint abbahagytam a gyógyszert, szeptember 6.án volt a megvonásos vérzés,utána 18-20.a között teherbe is estem. (Onnan tudom,hogy ezek a napok valamelyikén,mert előtte/utána nem voltunk együtt,mert a páromnak külföldön volt munkája)
Elsőre betudtam a menzeszem késését annak,hogy lehetséges egy kis zavar,hisz évekig gyógyszert szedtem. Aztán utána bjizony jött a fáradtság,émelygés,ami nem múlott el 1-2 nap alatt,majd a pozitív teszt. Akkor naptár szerint (utolsó vérzéstől számítva) 6 hetes terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!