Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor lehettünk együtt?

Jókor lehettünk együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most vagyok a ciklusom közepén (28 napos ciklus, 14. napján). Péntektől jelei is voltak a közelgő ovunak. Kisebb görcsök, szurkák. Együtt voltunk szombaton és vasárnap. Elvileg ma ( hétfőn) van az ovum (naptár szerint). Ma vagy inkább holnap legyünk együtt?

Nem hőmérőzök, nem ovu tesztelek. Így csak a számok alapján tudunk időzíteni.

Köszönöm a segítséget!

Üdv. K

2018. dec. 24. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Bocs de el se olvastam a kérdést átfutottam.szard már le mikor kell...én 2 évig kell időbe szexeltem semmi aztán leszartam gyerek lett.... szard le nagy ívbe szexelj kb minden nap és kész vagy fél évig akkor lessz baba
2018. dec. 27. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok! A válaszom 0%ban volt hasznos pedig mint az utolsó,én is akkor estem teherbe mikor már lelkileg nem bírtam és bele untam a peteérés nézegetésébe.De ahogy érzed,engem hidegen hagy.
2018. dec. 28. 12:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös! Én mindenkinek zöld kezet nyomtam. Nem értem mi történhetett. Véleményekre voltam kiváncsi. Természetes hogy mindenkinek más a meggyőződése. Én ezt elfogadom! 😊
2018. dec. 28. 13:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek egyéni az esete. Mi is tudjuk a párommal, hogy akkor kell együtt lenni, amikor jólesik. De ha nincs itthon minden este, csak hétvégente, vagy akkor sem mindig, olyankor akaratlanul is az motoszkál az ember fejében, hogy ezen kevés alkalmak közül is a legmegfelelőbb időpontot kapja el.
2018. dec. 28. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Valami fejlemény?

Nekem sajnos megjött tegnap.

9-es

2019. jan. 7. 14:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekünk sikeres volt a hónap. Két nappal a mensi elott pozitívat teszteltem. Már a 6. hetet kezdtem 😊
2019. jan. 14. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Jaj de örülök!! 🤗

Köszönjük a tájékoztatást! :)))

Sok Boldogságot, jó egészséget Nektek!!!!

Nagyon Gratulálok!

2019. febr. 5. 13:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Voltam már orvosnál. Dobog a kicsi szíve ❤️ Jövő heten megyek újra.
2019. febr. 5. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!