Szerintetek jó időben lehettünk együtt?
Figyelt kérdés
Utolsó menszesz nov 11. Nov 23-tól minden nap együtt voltunk. 28-30 napos ciklus2017. nov. 28. 16:04
2/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy mi miatt vagytolr együtt minden nap? Ekkora az igény erre alapból?
Gyerektervezésnél kétnaponta ajánlják. Így jó a sperma minősége, és nem is fontos számolgatni hogy mikor kell együtt lenni..
3/9 anonim válasza:
Ha minden nap együtt voltatok, hogy a piklibe ne lettetek volna jókor együtt?!
Amúgy meg ez iszonyatosan szomorú hogy a gyerekvállalás idáig süllyedt, hogy azt szavaztatják meg a nők a neten, hogy mikor kell szexelniük a párjukkal, illetve vélemènyeztetik miután leírták mikor szexeltek.
4/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha mindennap együtt voltatok akkor mit számít hogy mikor volt peteeres? Nyilván aznap is volt együttlét.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem a "gyerekgyártás" miatt voltunk együtt minden nap, hanem mert minden nap együtt vagyunk egyébként is. Most viszont távol voltam, így mint írtam, 23-tól voltunk együtt minden nap. Ez az első próbálkozós hónapunk, nem vagyunk rágörcsölve semmire, pusztán kíváncsi voltam. Köszönöm a normális válaszokat.
2017. nov. 28. 18:11
7/9 anonim válasza:
Ha 28 naposak a ciklusaid akkor sztm jó időben volt, de nézd a mehnyak nyakodat is az a biztos.
8/9 anonim válasza:
Ha minden nap együtt voltatok, akkor a kérdésed értelmetlen, nem is értem hogy érted!?
9/9 anonim válasza:
November 23-tól voltak együtt minden nap, gondolom arra kíváncsi, hogy esetleg lehetett-e előtte a peteérése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!