Mellérzékenység, mikor lehet legkorábban tesztelni?
Van egy 4 eves gyermekem, sajnos nem emlekszem mar, hogy amikor vele terhes lettem milyen első tüneteim voltak, az biztos, hogy a mellérzékenyseg megvolt, csak azt nem tudom, hogy mikortól.
Tavasszal újra terhes lettem, tulajdonképpen ahogy megfogant, par napra rá jelentkezett a mellérzékenység, a nemvárt napján erős pozitívat teszteltem. A mellérzékenyseg, egeszen a 9hétig megvolt, amikor mar sajnos nem találták a szívhangot így missed ab lett a vége. Azóta elég össze-vissza van minden, de mellérzekenyseg meg menszesz elött sem jelentkezett. Viszont most, újra érzem, par napja voltunk együtt és 2 napja erzem, hogy erzékenyek. De majd csak 3-án kellene megjönnie, addig felesleges tesztelnem? Mikor mutatná ki a legkorábban?
Ezer meg ezer dolog tortenhet a ciklusban.
Nem kell mindennek ugyanugy tortenni :) Ez nem terhes tunet, ilyenkor megse lehet erezni
Tudom,hogy nagyon vágysz rá,de terhességet feltételezni pár nappal az együttlét után,(amikor még ki se jutott a megtermékenyített petesejt a petevezetékből,nemhogy még be sem ágyazódott a méhbe) borzasztó nagy bugyutaságra vall.
A mellfájdalom inkább attól lehet,hogy mint te is írtad,össze van zavarodva a hormonrendszered.
Persze,nincs kizárva,hogy teherbe estél a napokban,de tesztelni akkor sem érdemes 2 hétnél korábban,illetve ha pár napja késik a menstruációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!