Ki tesztelt a nemvart elott 4 nappal pozitivat es mien tesztel?
Figyelt kérdés
Uj Predictor early tesztel 4 nappal nemvart elott halvanyan de pozitovat teszteltem...
Van valakinek ezzel a tesztel kapcsolatos véleménye? Szívesen meghalgatom mit gondoltok a tesztrol illetve mit tapasztaltatok!???
2018. dec. 21. 22:04
11/27 anonim válasza:
6.vagyok, 12.dpo-n délutániból lett két csíkos.
12/27 A kérdező kommentje:
Mindjart megprobalom....Igen mert lehet hulyen hangzik de kibontottam es bele raktam par masodpercig es kozben forditva fogtam meg aztan nezem mondom nem mutat senmit megforditottam a teszt csikot lattam es nagyon halvanyan utana lattam meg a rozsaszin 2. Csíkot.
2018. dec. 21. 22:25
13/27 A kérdező kommentje:
Sajna nemtudom feltolteni a kepet.
2018. dec. 21. 22:33
16/27 A kérdező kommentje:
Sajna nemkuldiel valamiert a kep linkjet emailben :/
2018. dec. 21. 22:45
17/27 anonim válasza:
Ugyan igy voltam mint Te!
4 nappal elotte mar mutatta!
Gratulalok!:)
18/27 anonim válasza:
A Predictort nem használtam, de 3 nappal nemvárt előtt erős pozitív volt a 10-es erősségű Cyclotest. Pont ma vagyok a fiammal 21 hetes. Sok sikert! 😊
19/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen csajok! :) 😍 kepzeljetek Gabriell 25ml erossegu tesztel csinaltam ma egyet es igaz sas szemezni kellett hogy az vajon a masodik csíke vagy nem es igen az!!! 😍😍😍
2018. dec. 22. 08:18
20/27 A kérdező kommentje:
10ml-es amazono teszt is pozitiv lett es erosebb mint a tegnapi pedictor teszt.
2018. dec. 22. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!