Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezebben eshetek teherbe,...

Nehezebben eshetek teherbe, ha még soha sem volt szeretkezéstől orgazmusom?

Figyelt kérdés

2018. dec. 21. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze,nem feltétel. Én is azt írtam,hogy segíti.
2018. dec. 21. 22:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2018. dec. 21. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem szokott lenni, előtte szokott csiklóorgazmus.

3 gyerekem van, a legkisebb egyetlen védekezés nélküli szexből (bár azt az alkalmat különösen élveztem :D)

2018. dec. 25. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezen múlna akkor nekünk már rég összejött volna, mivel nekem szinte mindig van..mégsem jön össze már lassan egy éve a baba.

Amúgy sajnos az utóbbi időben már nekem is volt ezzel problémám , mert látom hogy nekünk ebből a szeretkezünk amikor kedvünk van módszer nem vált be , ezért görcsösen akartam az együtléteket.

Szigorúan 2 naponta ha van kedvem ha nincs, na azóta nekem is gondjaim vannak ilyen téren hiszen nem tudom magam elengedni.

Azt hiszem ezt is abbahagyom és visszatérünk a másik módszerhez.

Én már hiszem el, hogy bármilyen praktikán múlik.

Utoljára voltam olyan bolond, hogy szeretkezés után nem rohantam ki mosdódra ahogy szoktam(hátha nehezebben jön össze a baba) aztán csak annyit értem el, hogy jól felfáztam...

Én már kezdem azt gondolni, hogy ahova jönni kell a kis csöppségnek oda jönni fog, akkor is ha abban a hónapban csak egyszer vannak együtt, ahova meg nem azok csinálhatnak bármit, természetes módszerrel akkor sem fog össze jönni.

2020. máj. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!