Nehezebben eshetek teherbe, ha még soha sem volt szeretkezéstől orgazmusom?
Nekem sem szokott lenni, előtte szokott csiklóorgazmus.
3 gyerekem van, a legkisebb egyetlen védekezés nélküli szexből (bár azt az alkalmat különösen élveztem :D)
Hát ha ezen múlna akkor nekünk már rég összejött volna, mivel nekem szinte mindig van..mégsem jön össze már lassan egy éve a baba.
Amúgy sajnos az utóbbi időben már nekem is volt ezzel problémám , mert látom hogy nekünk ebből a szeretkezünk amikor kedvünk van módszer nem vált be , ezért görcsösen akartam az együtléteket.
Szigorúan 2 naponta ha van kedvem ha nincs, na azóta nekem is gondjaim vannak ilyen téren hiszen nem tudom magam elengedni.
Azt hiszem ezt is abbahagyom és visszatérünk a másik módszerhez.
Én már hiszem el, hogy bármilyen praktikán múlik.
Utoljára voltam olyan bolond, hogy szeretkezés után nem rohantam ki mosdódra ahogy szoktam(hátha nehezebben jön össze a baba) aztán csak annyit értem el, hogy jól felfáztam...
Én már kezdem azt gondolni, hogy ahova jönni kell a kis csöppségnek oda jönni fog, akkor is ha abban a hónapban csak egyszer vannak együtt, ahova meg nem azok csinálhatnak bármit, természetes módszerrel akkor sem fog össze jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!