ET után 11 nap sírós hangulat, hasfájdogálás, lehet még baba?
Nekem a pozitív teszt után voltak még mensi szerű tüneteim, szóval nyugi.
Nagyon drukkolok!
Nem voltam lombikos. Igazából nem nagyon figyeltem a tüneteket, mert szentül meg voltam róla győződve, hogy meg fog jönni, olyan erős mensis tüneteim voltak. Mellfeszülés, erős fáradság is volt, a derekam majd leszakadt, de akkoriban nagyon sokat dolgoztam és erre fogtam, bár gyanús volt, mert előtte mindig jól bírtam a sok munkát is. Csak utólag esett le, hogy emiatt volt. Egyébként erős szúrást éreztem a hasamban, de csak a bal oldalon, emiatt a teszt után már attól rettegtem, hogy méhen kívüli, de kiderült, hogy nem az. A szúrás elmúlt, de a mai napig ugyanezen a ponton érzem a babámat. 12 hetes, szóval a mozgását még nem érzem, de ilyen feszülés szerű, buborékos érzésem szokott lenni.
Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!
Köszi a válaszokat :) azota jott gy uj fura tünet(?) az egyik mellem elkezdett fájni vhogy belül de nem is tudom leírni hol v milyen erzes,talan ugy tudnám jellemezni,h ahol a melltartót felső szele van a honalj fele onnan nyíl all befele es érzékeny ott ha kicsit megnyomom,de vhogy magátol is faj egesz a mellem belseje fele,mintha melyebbretegelbe sugározna be az erzes,se csak az 1ik oldalon.lehet ez mástól van,mert kozben nincsen nagyon megduzzadva.
A kérdésre válaszolva,h hol tartok a ciklusomban: 27.nap,nekem 25-26.szokott megjonni, de ez most nem mérvadó,mert lombik.12.nap a beültetés utan,3napos embriokkal,2nap múlva kene tesztelnem a doki szt,de nagyon felek,legszívesebben húznak meg az időt.. Lehet,h mar most is kimutatna a teszt,h van vmi,de rettegek tesztelni. Az alomkór meg tartja magát,de azt is okozhatja a progi pótlás amit kapok,szoval nem sokmindenre tamaszkodhatok,muszáj lesz majd tesztelni vmikor.. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!