Ti hány csíkot láttok?
Figyelt kérdés
Remélem negatív:( Mintha látnék egy nagyon halvány csíkot ha kinagyítom a képet, de lehet hogy már a félelemtől odaképzelem magamnak... 2 napja késik a menstruációm. Arra is gondoltam hogy a stressz miatt.. ti mit láttok?
2018. dec. 21. 16:07
11/22 A kérdező kommentje:
Ha en inkabb abban remenykedek hogy megjon😅😊
2018. dec. 21. 16:48
12/22 anonim válasza:
Ne magyarazkodj kerdezo en nem azert kerdeztem a vedekezest hogy felbosszantsalak vagy magyarazkodnod kelljen, tudom milyen amikor elkap az hev es eszetlenul egymasnak estek mert velem is megtortent bar en gyogyszert szedtem igy nekem nem volt baj. Nem kell aggondod szerintem nem lesz baba belole, azert nem jon meg mert rastresszeltel, minden esetre ha nem jon meg akkor tesztelj masikat de szerintem ne idegeskedj mert emiatt is boven keshet. Bar szivem melyen remelem nem vetetned el :)
15/22 A kérdező kommentje:
Mi gusztustalan?:) na ne mondd mar, hogy az gusztustalan kis kenyeskem, hogyha egyszer annyira fel vagy izgulva a parodra, hogy figyelmen kivul hagyod az ovszerhasznalatot. Szerintem eleg sok emberrel megtortent mar, nem szentsegtores. Az hogy felek, az mar az en bajom, szimplan a menstruaciom kesesere es a tesztre kerdeztem ra. Jelenleg nem orulnek a babanak:( remelem megkimel az elet ettol.. eleg pechesnek ereznem magam hogy masnak evekig kell probalkozni ejakulalassal es naptarvezetessel, nekem meg elsore becsuszik egy nemkivanatos baba szimpla elovaladekbol, es egyszeri alkalom hatasara.. persze ennek a kesobbiekben biztosan orulnek😊
2018. dec. 21. 18:36
16/22 anonim válasza:
Te jo isten :'D ne szaporodj ha lehet kedves utolso, neked elmentek otthonrol,ja nem is voltak otthol.
18/22 A kérdező kommentje:
Nos ha még a használatát sem tudod, akkor kérlek ne okoskodj, ugyanis nem "lehugyozni" kell,hanem belemártani a végét:) ami egyébként 1 perc után megszárad, de igen feltöltöttem ide, mert szerintem nem kapsz el semmilyen halálos betegséget azzal, ha megnézel egy terhességi tesztet.
2018. dec. 21. 18:49
19/22 A kérdező kommentje:
Az "otthol" pedig egy teljesen értelmes szó, tájszólásnak csúfolják, de ha ennyire műveletlen vagy akkor kérlek legalább nézz utána és aztán le lehet szólni a másikat. Egy kis szókincsfejlesztés😊
2018. dec. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!