Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egész nap ég a gyomrom és...

Ha egész nap ég a gyomrom és nem használ a savlekötő, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2018. dec. 20. 20:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#9 Minden nőnek más tünetei vannak, van aki minden jel nélkül “vészeli” át a terhességet. Arra nem lehet alapozni, hogy neked személy szerint ég-e a gyomrod vagy sem, de azért köszi.
2018. dec. 20. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell utána néznünk. Én is rendszeresen olvasom a gyakorikérdéseket, de még sosem találkoztam azzal, hogy valaki ezt írta volna, pedig 10 éve regisztráltam.

Mellesleg én is kismama vagyok aki vészes hányással fekszik itthon, szóval ha valakinek, akkor az én gyomrom tényleg tudna beszélni a terhességi tünetekről, de még nekem sem volt gyomorégésem.

Logikusan belegondolva pedig: amíg nincs elmaradt menstruáció, vagy pozitív teszted addig nincs elég hcg a szervezetedben akármilyen terhestünethez is. Ahhoz pedig főleg nincs, hogy olyan mértékű gyomorégésed legyen amire nem hat a gyógyszer.

Gyomorégés talán előfordulhat, de inkább később jellemző, de ilyen mértékű amit leírsz, max az utolsó hetekben van, amikor a gyereked már teljesen felnyomta a rekeszizmodat és a gyomrodat, annyira, hogy már levegőt is alig kapsz. Akkor tényleg előfordulhat, hogy semmi nem segít.

2018. dec. 20. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem neked, hogy van, aki minden jel nélkül vészeli át a terhességet, azért nem fogom rosszul érezni magam, mert nekem a sok meglepi közül ez pont csak ritkán fordul elő, de próbáld megérteni, hogy menzesz elmaradása előtt kb. semmilyen tüneted nem lesz, max. olyan, ami PMS tünet is lehet (ilyen nekem is volt, de az nem gyomorégés). Ha ennyire gyanakszol, még egyszer javaslom a tesztet, az lesz a tuti. 9-es voltam.
2018. dec. 20. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt gyomorégésem mindkét terhességem elején nagyjabol a 12. hétig. De volt kezdődő gyomorfekélyem is, aminek szinten gyomorégés volt a jele. Akkor most elmész gyomortükrözésre, nehogy gyomorfekélyed legyen? Miért nem csinálsz tesztet?
2018. dec. 20. 22:00
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Lehetsz, de a gyomorégésnek semmi köze a terhességhez, akkor lehetsz terhes ha szexeltél védekezés nélkül.
2018. dec. 20. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Önmagában ez nem terhességi tünet.Nekem se terhesen,se baba nélkül nem használ a szimpla vény nélkül használhatók egyike sem.Főleg ha valami olyat kajálok amit nem bír a gyomrom.
2018. dec. 20. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ha babat akarsz kerdezo akkor ne a gyomoregesre hidd hogy te terhes vagy mert ez nem tunet. Egy teszt majd ad ra normalis valasz.
2018. dec. 21. 06:16
 18/20 A kérdező kommentje:

#15 Szexeltem védekezés nélkül. Vagy szerinted azt hittem, hogy a gyomorsavam megtermékenyített? Miért kell ennyire retardált kommenteket írni? Inkább maradj csöndben, ha nem tudsz értelmes dolgot mondani.

Egyébként reggel teszteltem pozitívat :)) Még fel sem fogtam. Késett is már a menstruációm, de ilyen előfordult nár máskor is, így nem akartam egyből tesztelni. Nem tudom, hogy a gyomorsavnak van-e valami köze a dologhoz, de ezek szerint csak lehet.

2018. dec. 21. 15:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok a babahoz kerdezo, kicsinek tartom az eselyet hogy osszefuggene de szerintem mar mindegy is :)
2018. dec. 21. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Terhesség akár második(!!!) hónapjában megjelenhet a gyomorégés. Úgyhogy nem kell leszolni a kérdezőt!! Először inkább tajekozodjatok, mielőtt beszoltok. Amúgy meg mindekinel mások a tünetek. Ami neked volt lehet másnak nem, és fordítva....

Úgyhogy kedves kérdező, igenis lehet 🙂

2018. dec. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!