Ha egész nap ég a gyomrom és nem használ a savlekötő, lehetek terhes?
Nem kell utána néznünk. Én is rendszeresen olvasom a gyakorikérdéseket, de még sosem találkoztam azzal, hogy valaki ezt írta volna, pedig 10 éve regisztráltam.
Mellesleg én is kismama vagyok aki vészes hányással fekszik itthon, szóval ha valakinek, akkor az én gyomrom tényleg tudna beszélni a terhességi tünetekről, de még nekem sem volt gyomorégésem.
Logikusan belegondolva pedig: amíg nincs elmaradt menstruáció, vagy pozitív teszted addig nincs elég hcg a szervezetedben akármilyen terhestünethez is. Ahhoz pedig főleg nincs, hogy olyan mértékű gyomorégésed legyen amire nem hat a gyógyszer.
Gyomorégés talán előfordulhat, de inkább később jellemző, de ilyen mértékű amit leírsz, max az utolsó hetekben van, amikor a gyereked már teljesen felnyomta a rekeszizmodat és a gyomrodat, annyira, hogy már levegőt is alig kapsz. Akkor tényleg előfordulhat, hogy semmi nem segít.
#15 Szexeltem védekezés nélkül. Vagy szerinted azt hittem, hogy a gyomorsavam megtermékenyített? Miért kell ennyire retardált kommenteket írni? Inkább maradj csöndben, ha nem tudsz értelmes dolgot mondani.
Egyébként reggel teszteltem pozitívat :)) Még fel sem fogtam. Késett is már a menstruációm, de ilyen előfordult nár máskor is, így nem akartam egyből tesztelni. Nem tudom, hogy a gyomorsavnak van-e valami köze a dologhoz, de ezek szerint csak lehet.
Terhesség akár második(!!!) hónapjában megjelenhet a gyomorégés. Úgyhogy nem kell leszolni a kérdezőt!! Először inkább tajekozodjatok, mielőtt beszoltok. Amúgy meg mindekinel mások a tünetek. Ami neked volt lehet másnak nem, és fordítva....
Úgyhogy kedves kérdező, igenis lehet 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!