CsAnita23 kérdése:
Kismamàk! Ti hogyan hagytátok abba az antidepit ès a nyugtatót mikor kiderült hogy babàtok lesz?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok akik ilyeneket szedtek? De közben teherbe estek? Mi is tervezünk 2.babàt de scippàt ès xanaxot szedek... nektek sikerült letenni?2018. dec. 20. 14:27
11/12 A kérdező kommentje:
Xanaxot szedek 0.5mg-ot. Nem vagyok lelki roncs bocsi.... csak az előző pàrkapcsolatom utàn aki megvert pànikbeteg lettem... állìtòlag... 1 hete voltam vissza a dokimhoz. Tavasszal elkezd leállitani a bogyòkròl mivel hogy tünetmentes vagyok miòta szedem.... köszi mindenkinek :) rivo-ròl leszokni az nem volt egyszerű igaz??
2018. dec. 20. 18:10
12/12 anonim válasza:
Igen, nehéz volt leszokni, de terhesen könnyebb, az ember nem szívesen mérgezi a saját gyerekét, bár sok olyan vélemény volt, hogy pl. rivotrilt lehet szedni terhesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!