Enikő89 kérdése:
Segített a palástfű és a cickafark?
Figyelt kérdés
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Teherbeesési nehézségek, vetélés megelőzése, terhesség megtartása, kinek, hogyan, mennyi idő alatt, és mily módon segített a palástfű illetve a cickafark? Hogyan alkalmaztátok?
A válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm!
2018. dec. 13. 18:24
11/13 anonim válasza:
#7-es vagyok, nekem nem segitett mostanaig :(
12/13 anonim válasza:
Én reggel cickafark teát,délután málnalevél teát ittam+ebéd előtt 1 szem barátcserjét vettem be.Az orvos meglepődött milyen vastag szép a méhnyálkahártyám és lett egy 19x18mm tüszőm.Az inszem előtti felírt hormonokból egy darabot nem vettem be,ki se váltottam.Holnap így megyek inszemre.A tüszőrepesztőt beadtam.Utána pedig elkezdem a napi 2 csésze palástfű teát.Az első inszemem nem sikerült,lehet ez sem fog,de legalább megkíméltem magam a rengeteg hormontól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!