Segített a palástfű és a cickafark?
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Teherbeesési nehézségek, vetélés megelőzése, terhesség megtartása, kinek, hogyan, mennyi idő alatt, és mily módon segített a palástfű illetve a cickafark? Hogyan alkalmaztátok?
A válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm!
És ez a gondos odafigyelés meghozta az eredményt?
Barátcserje és E vitamin nélkül, mont az első
2. Ciklus sikerres lett ezek után
Azért kezdtem mert amióta nem védekeztünk minden hónapban rövidebb lett a ciklusom
A 29-30 napos. Már 24 napos volt
Köszönöm a válaszokat!
Sok jót hallottam már ezekről a gyógynövényekről, és gondoltam, én is adnék neki egy esélyt! Dokinál jártam, több vizsgálaton, és minden rendben, annyi hogy enyhe ir-em van, de arra diétázok és inofolicot iszok. A férjemmel is minden rendben! Menzeszem változó ciklusú, 30-35 nap, maga a menzesz normális, 6 napos, de előtte barnázok 4-5 napot, és a menzesz után is 2+3 napot. Túl vagyok már két vetélésen sajnos. Tehát peteérésem van, csak nem tapad meg rendesen, hiszen mindkét vetélésem 4-5 hetesen volt sajnos. Ezért gondoltam a palástfűre, az pont erre való a net szerint. Ezért is szerettem volna a segítségeteket és a tapasztalataitokat kérni, hogy megerősítsetek abban a döntésemben, hogy kipróbjam.
nem tudom a palástfű okozta-e, de az első hónap után mikor fogyasztottam, elkezdtem barnázni.. abba is hagytam. lehet hülyeség, de úgy tudom, terhesség alatt nem is szabad ezeket a gyógynövényeket fogyasztani
inofolicot ajánlom inkább :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Továbbra is várom a tanácsokat, tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!