Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segített a palástfű és a...

Enikő89 kérdése:

Segített a palástfű és a cickafark?

Figyelt kérdés

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Teherbeesési nehézségek, vetélés megelőzése, terhesség megtartása, kinek, hogyan, mennyi idő alatt, és mily módon segített a palástfű illetve a cickafark? Hogyan alkalmaztátok?

A válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm!

2018. dec. 13. 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ciklus első felében reggel cickafark teát ittam, ebből a szálasat, ami egy nagy evőkanál plusz 3 deci víz volt, este pedig barátcserje, ebből filteres. Ciklus masodik felében palástfű, ugyanúgy, ahogy a cickafarkot reggel, este továbbra is barátcserje. Mellette pedig napi 1 tabletta folsavat, és 2 kis gyöngy E-vitamint.
2018. dec. 13. 19:33
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És ez a gondos odafigyelés meghozta az eredményt?

2018. dec. 13. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ennek hatására sikerült-e. Azért kezdtem el, mert produkáltam a progreszteron hiányos tüneteket. Kb. 1 hétig barnáztam minden vérzés előtt, maga a menzesz pedig 1 normál és egy maszatolós nappal le volt tudva. Mielőtt orvoshoz fordultam volna, akartam adni ennek egy esélyt. Elkezdtem egyik hónapban ovu környékén, akkor sejtettem, hogy még nem lesz eredménye, ha volt ovum egyáltalán, akkor még megjött, de sokkal normálisabban, a következő pedig már nem. :) Bár, vérezgettem az elején, szükségem is volt hormonpótlásra. Most lassan félidőben járok már, minden rendben.
2018. dec. 13. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok neked is!
2018. dec. 13. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Barátcserje és E vitamin nélkül, mont az első

2. Ciklus sikerres lett ezek után

Azért kezdtem mert amióta nem védekeztünk minden hónapban rövidebb lett a ciklusom

A 29-30 napos. Már 24 napos volt

2018. dec. 13. 23:04
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok jót hallottam már ezekről a gyógynövényekről, és gondoltam, én is adnék neki egy esélyt! Dokinál jártam, több vizsgálaton, és minden rendben, annyi hogy enyhe ir-em van, de arra diétázok és inofolicot iszok. A férjemmel is minden rendben! Menzeszem változó ciklusú, 30-35 nap, maga a menzesz normális, 6 napos, de előtte barnázok 4-5 napot, és a menzesz után is 2+3 napot. Túl vagyok már két vetélésen sajnos. Tehát peteérésem van, csak nem tapad meg rendesen, hiszen mindkét vetélésem 4-5 hetesen volt sajnos. Ezért gondoltam a palástfűre, az pont erre való a net szerint. Ezért is szerettem volna a segítségeteket és a tapasztalataitokat kérni, hogy megerősítsetek abban a döntésemben, hogy kipróbjam.

2018. dec. 14. 06:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy vetelesem, utana egyszer mikor anyukamnal voltam, a kezembe kerult Maria Treben fuveskonyve. Palastfu es cickafark kevereket ajanl olyan noknek, akik tobbszor is veteltek, reggel es este 1-1 cseszevel naponta. Ket honapja iszom, Hogy hatasos-e, nem tudom, meg nem szabad teherbe esnem, de nekem egy probat meger.
2018. dec. 14. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:

nem tudom a palástfű okozta-e, de az első hónap után mikor fogyasztottam, elkezdtem barnázni.. abba is hagytam. lehet hülyeség, de úgy tudom, terhesség alatt nem is szabad ezeket a gyógynövényeket fogyasztani

inofolicot ajánlom inkább :)

2018. dec. 14. 10:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)

Továbbra is várom a tanácsokat, tapasztalatokat!

2018. dec. 14. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező,kipróbáltad? Én most kezdtem el inni,holnap megyek tüszőmérésre,kíváncsi vagyok segített-e.
2019. ápr. 29. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!