Terhes lehetek még? Valakinek volt már így szerencséje?
Ma a doki 28 mm-es tüszőt mért, ez a 13. napom.
2 hónapja 35-36 napra jön meg a menzeszem. Valakinek van hasonló tapasztalata? Hasonló értékekkel lett már valaki terhes???
Most én is ebben reménykedem, ma egyébként éreztem is az ovuláció jeleit, általában megérzem.
A doki tegnap azt mondta, ez a tüsző már túl nagy és már valószínű nincs benne életképes petesejt, persze próbálkozni lehet. Hát nagyon elkeseredtem, hogy ez a hónap is kuka, egész éjszaka ezen agyaltam, reggelre arra jutottam, hogy nem érdekel, mit mondott a doki, ha egy kis esély is van rá, próbálkozni kell!!! Így gyorsan robbantottam is a Férjemet :)
Ezért is lennék kíváncsi, hátha valakinek még összejött ekkora tüszővel is, ami meg is repedt.
Szóval úgy néz ki, Nektek összejött!? Köszi a drukkot! :)
Ez a 3. aktív hónap, szóval nem régóta, persze pont most zavarodtak be a hormonok. Van már egy Kisfiam, Vele elsőre sikerült teherbe esni, minden nagyon simán ment ... azt gondoltam, most sem lesz gond ...
De jó, gratulálok!!! 😊
Köszi, remélem nekünk is összejön ebben a hónapban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!