Ez lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert időn túl jött ki a csík kb 15 percnél látszott. Szerintetek ?
2018. dec. 11. 13:50
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt hogy mára nem vártam.
2018. dec. 11. 13:51
2/9 anonim válasza:
Szerintem pozitív ,és ha jól látom akkor rózsaszín a csík..
Csináltam már terhes tesztet ami negatív volt ès negatív is maradt
5/9 anonim válasza:
Időn túli, így nem számít most mi látszik.
2 nap múlva ismételd meg mindenképpen.
6/9 anonim válasza:
Nagyon megszerkesztettnek tunik, de ettol meh lehet pozi. Ismetelj egy jobb teszttel. En ma reggel teszteltem pozit, one step internetes csik nega, predictor hatarozott kozepesen eros pozi.
7/9 anonim válasza:
Szerintem akkor pizitiv egy teszt ha mindefele szerkeztes nelkul latszik akar halvany is a masodik csik. Inkabb csinalj par nap mulva ujat es ne szerkesszed at
8/9 anonim válasza:
Szerintem pozitív, az első tesztem nekem is olyan halvány volt a csík rajta mint most neked. Pár nap múlva csináltam másik tesztet azon már jobban látszott.
9/9 anonim válasza:
Sima képet rakj fel kérlek, ne legyen szerkesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!