Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ösztradiol szint mit mutat?...

Dittte kérdése:

Ösztradiol szint mit mutat? Milyen szerepe van a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
A 3. Napi hormonpanelom jó lett, de a 21. Napi az ösztradiolom nem éri el a minimum szintet. 55 a minimum, nekem csak 39. De nem tudom milyen szerepet tölt be ez a teherbeesés sikeressége érdekébe?

2018. dec. 10. 13:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Es ráadásul a hőm felment, de a progi szintem csak 0,62. Ez hogy lehet?
2018. dec. 10. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
0.62 progival sajnos nem volt peteeresed. 20 felettinél reped meg es szukseges a terhességhez.
2018. dec. 10. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben kiderült, hogy rossz leletet kaptam meg. Újra a 3. napi eredményemet nyomták a kezembe. Holnap megyek a 21. napi tényleges eredményemért. remélem az oké lesz! :-)Azért találtam furcsának, hogy felment szépen a hőm, meg volt minden ovus tünetem és ez az eredményem mégis. Főleg, hogy a ciklusommal nincs panaszom.
2018. dec. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!