Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok rajta valamit?

Ti láttok rajta valamit?

Figyelt kérdés

Ma van a nemvart napja , 2 nappal ezelőtt predictor early tesztem halvány pozitív volt. A mai tesztem nem első vizelet és sajnos csak most vettem észre hogy 25os a teszt.

[link]

2018. dec. 10. 13:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához :) én is félek a reggeli tesztol is de azért 2 hétig nem bírnám :D
2018. dec. 11. 01:09
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát lányok a mai érzékeny teszt negatív

Majd legközelebb ...

[link]

2018. dec. 11. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Elhiszem! Az elején nekem sem volt könnyű. Hát 1 év próbálkozás után már nem láttam esélyét annak, hogy összejöjjön. Úgyhogy egyszerű volt, mert nem akartam megint csalódni. :( Igazából most sem szeretném elkiabálni, mert csak holnap megyek dokihoz, kicsit félek is...
2018. dec. 11. 22:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkoztok?
2018. dec. 11. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Tavaly október végétől hagytam abba a fogamzásgátlót. Amikor sokaknál olvastam, hogy hány évbe telt teherbe esniük, ki voltam hűlve. Aztán kiderült, hogy nagyon sokan vannak így, hogy nem jön elsőre, közeli ismerőseim között is, es a lombik is nagyon sok. Sírtam is párszor az biztos. Ebben az utolsó hónapban már mindent bevetettem. Aviva, cickafark tea, palástfű tea, barátcserje kapszula. Úgyhogy hajrá! Nem szabad feladni! ;)
2018. dec. 12. 18:36
 16/21 A kérdező kommentje:

Énis ebben a hónapban mindent próbáltam LH Teszt, folsav, mehpempo,palástfű tea

.....

2018. dec. 12. 19:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Oh tesztet sosem próbáltam, mert mindig éreztem. Most pont az volt a fura, hogy nem éreztem semmit. A barátcserjét kezd el mindenképp! Arról sok jót olvastam! De amúgy veled minden rendben? Mert nekem az orvos azt mondta, hogy pco-m van.:/ Igaz, hogy UH-n nézte meg, más teszt nem volt. Ezért is kértem más dokihoz időpontot. Úgyhogy most nagyon izgulok.
2018. dec. 12. 19:47
 18/21 A kérdező kommentje:

Ne izgulj :)))

Elméletileg velem minden oke , ha nem sikerül 1 év alatt akkor megyek el orvoshoz meg nincs 1 éve hogy próbálkozunk:)

2018. dec. 12. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem Avivázz!:) Nem ismerek olyat akinek nem hatott.;) Nekem is bevált. Azt mondta a doki, hogy 4-5 hetes vagyok. Félre értések végett 20.45kor volt időpontom privátban.:)
2018. dec. 12. 22:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked boldog babavarast kismama:))))
2018. dec. 12. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!