Terhes lennék? 17L
Késik 4 napja csináltam tesztet halvány de nem kell keresni a második csíkot.
Még nem élek együtt a párommal illetve tanulok. Imádom a babákat anyucim 20 évesen szült anno engem
Ti mit tennétek a helyembe? :/
Azt írod " Párommal mindenképp megbeszélem" !!!
Miért nem azzal beszéled meg először??
Drága istenem.. -.-
Anyuci?!
Elvetetném, aztán legközelebb húznék óvszert.
Ne akarj már anyáddal felneveltetni még egyet. Fejezd be az iskolát, menj egyetemre és utána szülj, ha már dolgoztál!
Megtartom a babát, párom dolgozik de várja ő is a kicsit. Édesanyám meg boldog hogy lesz unokája.
Tudom tudom, gyereknek gyerek-szar élete lesz-miből tartom el stb stb.
Taps, taps, taps..
Gratulálok!
(Újabb segélyen élősködő, nem dolgozó, buta embernek lesz gyereke. No comment..)
Én nem tudnék együtt élni azzal, hogy abortáltattam egy babát, így szerintem az, hogy megtartod, egy jó döntés.
De fontos, hogy folytasd a tanulmányaidat. Vannak rá pozitív példák, hogy egyáltalán nem jelentette az anyuka életének a romba döntését a gimi alatt becsúszott baba, az én egyik évfolyamtársam is szült 16 évesen, mégis leérettségizett estin, aztán végzett is valami tanfolyamot, tud dolgozni meg minden. Ő mondjuk nem is akart egyetemre menni...aki ilyenkor a szülőket sajnálgatja, azért belegondolhat, hogy valahol csak az ő felelősségük is, ha a tini gyerekük teherbe esik, és nem biztos, hogy az a felelős döntés, hogy rákényszerítik még egy abortuszra is, ha ő maga nem akarja, zsarolással, fenyegetéssel. Ez egy életre tönkreteheti a kapcsolatukat a későbbiekben, jobban, mint az, hogy pár évig segítenek egy kisgyerekkel, aki részben az ő hibájukból is van amúgy. Annyi szülőnek tabu a szex téma a gyerekkel, az meg itt ír ki orbitális hülyeségeket védekezés témakörben, hogy üvölt róla, hogy jobbik esetben kamu, rosszabbik esetben a szülő egy büdös szót nem váltott vele a szexről, és ő nem is tud/mer kérdezni. Az ilyen szülőnek max. a gyerekét tudom őszintén sajnálni, meg az unokáját, ha emiatt fogan meg, de vetetik el. Kedves kérdező, ne vedd ezt a szüleidre sértésnek, ezt most általánosságban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!