Terhes lennék? 17L
Késik 4 napja csináltam tesztet halvány de nem kell keresni a második csíkot.
Még nem élek együtt a párommal illetve tanulok. Imádom a babákat anyucim 20 évesen szült anno engem
Ti mit tennétek a helyembe? :/
vėdekeztem volna..
az volna a jo ha csak szellemcsik lenne, hogy ne kelljen sehogy dönteni.
Egy babát vállalni nem olyan mint a filmeken. sokkal sokkal nehezebb mint azt most gondolnád
Ez a legnagyobb hülyeség, mert minden ember szereti a babákat. Legyen az 10 éves vagy 88 éves valaki.
Inkább azon gondolkodj hogy hogy tudod eltartani, felnevelni a gyereket. De gyanítom te sehogy sem mert se munkád, se pénzed , se lakásod nincs, szóval se semmid.
Persze van olyan "ember"? aki ettől fiatalabban is felcsináltatja direkt magát , sőt utána sorban hullanak kifelé a porontyok.
Ha két csíkot látsz, akkor igen.
Mit tennék? Nem tudom, ennyi idősen én még szűz voltam...
Nyilván az apával kellene először beszélni, aztán meg a szülőkkel, és olyan döntést hozni, amivel együtt tudtok élni rövid és hosszabb távon.
3 választásod van:
- abortusz
- örökbeadás
- megszülöd, és felneveled.
Összeköltözöl a pároddalvagy egyedül a babával különköltözöl unokatesódtól, és főállásban dolgozol, hogy eltartsd magatokat.
Mutass már képet a tesztről.
Ha nem fotóztad akkor holnap csinálj még egy tesztet és fotózd le.
Párommal mindenképp megbeszélem illetve anyával csak gondoltam hátha van valaki hasonló szituban volt
Rendes pozitív teszt nem fotóztam le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!