Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen "mellékhatásokat"...

Milyen "mellékhatásokat" tapaszaltatok a barátcserje kapszula szedése alatt?

Figyelt kérdés

Főleg azok válaszár várom, akiknek az addig normál ciklusát borította fel (mert hallottam ilyet), hogy az pontosan mit takar? Később jött meg, hamarabb vagy egyáltalán nem? Esetleg addig volt peteérés , utána nem...!?

Az is érdeklne, hogy akiknek negativ tapasztalata volt vele, mennyit szedtek naponta?

Én 1 hete szedem 3-asával, de semmi bajom szerencsere. Azt még ugye nem tudhatom, hogy milyen hatással lesz az eddig normális ciklusomra, de sztem nem lesz baj. Ha lesz is , úgy gondoltam, hogy nem hagyom abba, mert biztos csak idő kell a szervezetemnek míg hozzászokik.

Annyi jót hallottam róla. Egy kis szenvedest megér, ha siker a vége.

2010. jún. 27. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én napi 1 szemet szedtem 2 hónapon keresztül. Már tüszőrepedés környékén elkezdett fájni a mellem, ami előtte nem volt jellemző, barnázni is kezdtem. Utána kellett pár hónap mire rendbe jött a ciklusom, bár a barnázás még mindig van, pedig ez sem volt előtte. Én is úgy gondoltam, hogy ártani nem árthat, de most már nem vagyok benne biztos. Ja, és baba nem lett.
2010. júl. 2. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem kb. 33 napos ciklusaim voltak. Úgy, hogy rendszeresen ittam cickafark-, palástfű teát. Szép hőmérsékleti görbe, ovu kb. a 15-16. nap környékén.

Elkezdtem a barátcserjét szedni, napi 1 szemet. Az első hónapban 26-27 napra meghozta. Örültem.

A következő hónapban csak azt vettem észre, hogy elég későn van az ovu. Már a 20. nap, és a hőmérsékletem még nem moccan, illetve csak ugrál. Ekkor már kb. 36 napra jött meg. A 3. hónap elején talán még szedtem, de aztán abbahagytam. Megint nagyon kitolta az ovut, és akkor már kb. 40 napra jött meg. Ja, és a ciklus 2. felében nagyon alacsonyan maradt a hőmérséklet, elég ronda lett a görbém.

Most abbahagytam, visszatértem a cicka-, palástfű teához, és a görbémen úgy látom, hogy a 15-16. nap környékén megvolt az ovu.

Szóval nem jött be, már nagyon bánom, hogy elkezdtem. Okozott köztes vérzést is, és ráadásul az teljesen be is hülyített, azt hittem, hogy beágyazódás... :-)

De időközben voltam egy endokrinológusnál is, aki ráerősített a dokikra, hogy nincs semmi baj, pajzsmirigyre kaptam napi 25 mg Letrox-ot, csak az én megnyugtatásom miatt, mert 3 fölötti a TSH, és ez a dokik szerint még nem gátló tényező, de a gyógyszer hátha segít.

Szóval várunk, nem görcsölünk, és "legördültek rólam az aggodalom kövei"... :-D

Szorítok neked!

2010. júl. 2. 13:01
 13/19 A kérdező kommentje:

Huha! Koszi a valaszokat! Eddig bar hallottam rosszat is rola, inkabb a pozitiv dolgok voltak tobbsegben. Miota elkezdtem szedni meg csak rosszat hallok rola.

Mondjuk azt is megfigyeltem, hogy akinek normal ciklusa volt azt felboritotta, viszont akinek ossze-vissza jott meg, annak beallitotta (altalaban). Hat mar nem tudom mit gondoljak. Mindenesetre a nap 3 szemet, 2-re csokkentettem.

2010. júl. 2. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én három napja kezdtem el szedni,és nagyon de nagyon bízom benne!Sajnos 35-60 napos ciklusaim vannak,én egyáltalán nem bánnám,ha 26-28 naposak lennének! Több ciklus,több esély! Én már nem vagyok fiatal,a babáért küzdünk,és a barátcserjében van most minden reményem... Ezenkívül cicka-palást tea. Sok sikert Neked is!!!!

2010. júl. 2. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem pco-m van, napi 3x1 szemet szedek és a 70-80 napos ciklusaimból csinált 42 napost, így én most örülök.
2010. júl. 3. 08:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Na vegre, hogy azert jot is irnak rola. :-) En is bizok benne. Bar nekem a ciklusommal nincs (vagyis eddig nem volt) problema, de sok masra is jo. Pl. peteeresem nem mindig volt (vagy csak nem sikerult elkapni).
2010. júl. 3. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia, vannak fejlemények a barátcserjével kapcsolatban? babás lettél? Én most kezdtem el szedni...:)
2011. jan. 5. 20:53
 18/19 anonim válasza:
Igaz kicsit megkesve de megis azert ide irnam, hogy 1000mg-os capszulat csak egyet szabad naponta> van 250MG-os is abbol kettot este kettot reggel akinek felboritja annak pedig csak max napi 500mg-os 1* kell. Es ha fel is boritotta a mensi ciklust az bizony valamilyen mas eredetu problemara utalhat.
2014. szept. 15. 11:46
 19/19 anonim válasza:
Hogy állsz a babaprojectel? Segített a barátcserje?
2014. szept. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!