Terhes lettem? Aggodom?!
Tobb mint ket hete kesik a menstruaciom. A baratommal egyutt voltam megszakitassal. Tudom tudom a megszakitas nem vedekezes, de mar regota igy csinalja es eddig nem volt gond. 4 tesztet csinaltam mind kulonbozo: medi lab, modas, meg predictor early a negyediket mar nem tudom. Mind a 4 negativ lett, de menstruacio sehol. Gorcsolok feszt, megdagad olykor a hasam alja es kb. egy hete barnas folyasom is van. Mar eltelt 2 het a legutobi egyuttlet ota. Nagyon sokara kaptam nogyogyaszhoz idopontot es mar nagyon ideges vagyok. Nem szeretnenk meg gyereket. Majd 1 2 ev mulva csak.
25/l
3-as és 5-ös vagyok.
Én anno felfáztam és antibiotikumot kellett szednem ami kinyírta a hüvelyflórám, ami egy éppen lappangó hüvelygombát robbantott elég nagyra. Komplett alhasi görcseim voltak, olyanok, hogy mozdulni se tudtam.
A nemibetegség elég tág fogalom, így nem jár feltétlen kéz a kézben a megcsalással. Lehet higiéniai probléma is, de sok helyről össze lehet szedni és átadni a másiknak. Szóval nem kell egyből vádaskodni, hogy mit csinált a másik fél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!