One Step teszt tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11. dpo-n (abból tudom, hogy előtte voltam nőgyógyásznál, aki ultrahangot csinált, amin látható volt a domináns tüsző, azt mondta 4-5 napon belül megérik). Ehhez az 5. naphoz képest járok most a 11-en. Reggel a one step teszten 1 perc alatt megjelent a második csík is. Halványan ugyan, de tisztán kivehetően, rózsaszínes, és ugyanolyan széles mint a másik csík. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízható ez a 10-és teszt? Tudom, hogy nagyon korai még, és nem is szoktam ilyen korán tesztelni, de gondoltam 80 Ft nem nagy veszteség... Előre is köszönöm a válaszokat!2018. dec. 6. 09:01
11/19 A kérdező kommentje:
Fogok mindenképpen!
2018. dec. 6. 11:14
13/19 anonim válasza:
Na en teszteltem.. 3/8 /10 es voltam... Negativ.
..szerintem nekem eselytelen ...drukk neked tovabbra is
14/19 A kérdező kommentje:
Teszteltem én is ma reggel is, ugyanúgy one step-pel, egy minimálissal erősebb, mint a tegnapi. De annyi rosszat olvastam róla tegnap óta, hogy nem nagyon hiszek neki. Hétfőre nem várom, akkor majd megcsinálom az x-epilt, az biztosabb lesz. Te milyen tesztet csináltál ma?
2018. dec. 7. 08:28
15/19 A kérdező kommentje:
Még na reggel is adtam egy esélyt a one stepnek, de ma reggel is nagyon halvány volt, semmi erősödést nem láttam rajta. Úgyhogy megcsináltam az x-epilt, és 1 perc alatt ott volt a második csík, jó erős, nem kell nézegetni hogy van-e vagy nincs :D
2018. dec. 8. 06:58
16/19 anonim válasza:
Toltds fel mjndket teszted :) kosziii.
18/19 anonim válasza:
Hu de jol latszik az x epil :) gratulalok...
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kívánom, hogy neked is minél hamarabb összejöjjön!
2018. dec. 8. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!