27-40napos ciklusnál mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 09:41
11/16 A kérdező kommentje:
Okes. Már meg is rendeltem. Es te már csinálta ilyet!
2018. dec. 3. 21:54
12/16 A kérdező kommentje:
*csináltál
2018. dec. 3. 21:54
13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ma még jött. 33.napra,ami eléggé normális nálam. Nagyon szomorú vagyok, mert reménykedtem pedig.
2018. dec. 3. 23:26
14/16 anonim válasza:
Igen ez a masodik honap h ovitesztelek. Sokmindent megtudtam a ciklusomrol a segitsegevel. Sztem nagyon hasznos.
15/16 anonim válasza:
Miota probalkoztok? Sajnalom. De jonni fog ne aggodj!!! Hatha ovuteszt segit. Ilyen ciklussal kb fogalmad se lehet mikor van ovud, ha nem erzed meg!
16/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy lassan egy éve lesz már. Sajnos én nem érzem meg. Mert szeszélyes, kiszámíthatatlan. Most is úgy jött meg, hogy semmi elojele nem volt, csak a fájó mellek, meg a puffadas. Mindig gorcsolni szoktam pedig elotte. Majd ha megjonnek ezek az ovu tesztek talán okosabbak leszünk.
2018. dec. 4. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!