Nektek mi volt az elso terhességi jeletek? Meg pozitív teszt elott? Es mikor lett pozitív?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 00:16
11/22 anonim válasza:
Sehogy, nekem mind a 4alkalommal (1kisfiú vetélés) ugyan auok voltak a tüneteim jetekig mimt üensi előtt. Mellfájás , has görcsölés, féfi gyűlölet, idegeskedés stb...csak nem.kött meg, vagy barnáztam.
12/22 anonim válasza:
Semmilyen tünetem nem volt a kimaradt vérzés előtt.
Viszont onnantól fogva a melleim sokkal intenzívebben fájtak és voltak érzékenyek, mint menzesz előtt szoktak. A tipikus terhességi tünetek, hányinger, hányás, émelygés, gyengeség a terhességem 7. hetétől kezdődtek.
13/22 A kérdező kommentje:
Uhh. Akkor tehát a terhesség korai jelei, és a premens ugyanazok, kérdés megjön e, vagy sem
2018. dec. 1. 17:58
14/22 anonim válasza:
Szerintem nem ugyanolyan a PMS tünet. Hasonlít, de meg lehet különböztetni. Én nyomkodtam a habzsákból a habot és ebben elfáradtam, lihegtem mintha futottam volna, ráadásul a hőm is fent volt, mert ki kellett nyitni az ablakot mert majd meggyulladtam,pedig hideg volt. Előző nap ahogy mentem anyukámhoz a rázós úton ahogy bicikliztem majd leszakadt a cicim,fájt pedig szokott mensi előtt de ez más volt. Aznap vettem tesztet mert éreztem hogy tőrténik valami.A méhemnél is furcsa érzésem volt. 9.dpo délutáni vizeletből extra halvány pozitív teszt. Ma már 9 hetes kismami vagyok. ☺
15/22 anonim válasza:
Mell fájás , feszülés,viszketés, plusz nyár volt de en sosem voltam az az izzadós fajta , hát mikor várandós lettem nagyon izzadtam😀
16/22 anonim válasza:
Iszonyat szedulesek jottek ram es hohullamok.
Ez kb mensi elott 4 nappal jelentkezett.
Masnap hajnalban kiprobaltam egy tesztet es pozitiv lett!
17/22 anonim válasza:
Nekem is a melleim fájtak előtte 5 napig,aztan teszteltem pozitivat. Ma léptem be a 13.hétbe,azóta is fáj a mellem,hányok,szédülök,fejem fáj. Szóval minden :/
18/22 A kérdező kommentje:
27-40napos ciklusokkal mikor érdemes tesztelni szerintetek?
2018. dec. 2. 22:49
19/22 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva de akkor minek tesz fel az ember kérdést ha nem tetszik a válasz...
20/22 anonim válasza:
Engem is lepontoztak...nem tudom, hogy kinek jelent ez örömet,de remélem,hogy most nagyon boldog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!