Nektek mi volt az elso terhességi jeletek? Meg pozitív teszt elott? Es mikor lett pozitív?
Fajt a mellem, 4 nap késéssel teszteltem délután szép pozitív volt.
Második terhessegnel nem vilt tünet, ott a nemvart napján délután teszteltem erős pozitívat ikrekkel.
Az első terhességemnél rosszul voltam először csak a fejem fájt, majd később már hányinger is jelentkezett. Akkor kezdtem gyanakodni és a rosszullétek után egy héttel csináltam tesztet, ami pozitív lett.
A második terhességemnél, amiben még most is vagyok, úgy jelentkezett, hogy sokat fájt a fejem és kívánós lettem. Az első terhesség után rögtön tudtam, hogy ez is az lesz. Így aztán itt nem is csináltam tesztet, hanem rögtön nőgyógyászhoz mentem.
Én nem hőmérőztem soha. A tünetem annyi volt,hogy fájdogált a mellem.
Érdekes dolog amúgy de én teljesen biztos voltam abban ,hogy én abban a hónapban teherbe estem. Már a tesztet is úgy csináltam meg. Azóta van hányinger meg minden más "jó dolog " :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!