Timit csinálnátok? Csak a félelem miatt elvetetni?
Kislányom 5 éve toxémi, hellp határán 33 hétre sürgősségi császárral született. 24 hetesen találtam meg a világ legjobb orvosát akinek azt köszönhetem hogy idáig is eljutottunk.
Most kiderült babát várok, a gyógyszer ellenére is. Az orvosom biztat, hogy jobban figyelünk, é nincs két egyforma terhesség...ez miatt hülyeség nem vállalni stb..de én félek folyamatosan az jár a fejemben hogy nem akarok meghalni a fiamnak szüksége van rám...mit tegyek? Mit tennétek?
félelem miatt semmiképp nem vetetném el.
Az írásod alapján viszont felmerül,hogy AKAROD-e a következő gyerkőcöt legbelül.
Mert ha igen, akkor szerintem nemlenne kérdés..
Soha nemszabad visszafele nézni.
Nekem volt egy műtétem sajnos, de az,hogy amiatt ne vállaltam volna újabb terhességet,fel sem merült bennem. :)
Akkor most lányod, vagy fiad van?
Amikor a lányom született, előtte 1 héttel bent feküdtem terhespatológián. Egy anyuka feküdt bent a 35. héttől, mivel az előző babája Hellp szindrómával, a 32. hétre született. Semmi gondja nem volt a következő terhességével, 39 hetesen császározták meg.
Az unokatesóm első lánya is hellp szindrómával, toxémia miatt 3f4. hétre született, utána 2 évre lett még egy lánya, és rá 16 évre egy fia. A következő terhességek probléma mentesek voltak, bár ugye mind császár lett.
Szerintem pontosan tudod, hogy mi a helyes lépés!
De leírom: Abortusz és művi meddővé tétel. Majd a kislányod boldog nevelése! MIATTA nem szabad kockáztatnod! És a párod miatt sem!
Na, jöhettek lepontozni trollok és véranyák!
Lányom :) lehet az már a titkos vágyam. Nagyon is akarom, csak valaki adná a kezembe..a terhesség folyamatától rettegek.
Utolsó művi meddővé tételt nem vallanak a korom miatt az egészségi állapotom pedig egy toxémia miatt nem indokolja.
Folyamatosan kontroll alatt leszel, segítenek, ha bármi van lépnek!
Ha az orvosod is támogat nincs mitől rettegned!
A toxémiának vannak tünetei, folyamatos vérnyomás kontroll, vizelet kontroll, testsúly, stb.
Kívánom, hogy pici fiad szülessen :)
Tényleg szüksége van rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!