Vállalnál terhességet ha tudod hogy veszélyeztetett terhes leszel?
Igen, nem mindegy mitől veszélyeztetett a terhesség. Nekem 3 babám késői koraszülött(34 hétre), a negyedik 36 hétre született. Veszélyeztetett voltam a másodiktól kezdve minddel. De! A terhességeimmel mindig minden rendben volt, sem magas v.nyomás, sem cukor, tökéletes laborok stb. Nem feküdtem szinte semmit, hisz az lehetetlen lett volna nagy ház, folyton dolgozó férj és kicsi gyerekek mellett, de én nem is voltam fekvésre "ítélve".
Esetedben nem vállalnám, mert azért 9 hónap fekvés hosszú idő... Van két egészséges gyereked, inkább velük foglalkozz sokat. Biztos, hogy nekik sem lenne jó, ha az anyukájuk nem kelhetne fel az ágyból. Meg a férjedre kicsit sok terhet raknál ezzel,nem?! Ő mit mond? Azért a gyerekeket gondolom hordani kell suliba, a kicsit majd oviba, házimunka, főzés, dolgozni... Vagy van olyan segítség, aki ezt mind megcsinálná? Én pl múlt héten két napra kórházban voltam a két évesemmel, mert elkapott egy vírust. Na két nap alatt úgy felfordult itthon a ház és szaladt minden, hogy elég volt helyrehozni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy 9 hónapig ki legyek vonva a forgalomból, az nálunk maga lenne a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!