Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early jó teszt?

Predictor early jó teszt?

Figyelt kérdés
Keddre nem várom, ma reggel pozitívat teszteltem, sok helyen olvastam hogy nem jó ez a teszt. Valakinek tapasztalat?
2018. nov. 25. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Halvány pozi ? Szerintem jó lesz:)
2018. nov. 25. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Olyan nincs hogy hamis pozitívat mutat a teszt. Ha pozitiv ha halvány ha nem azt jelenti hogy hcg van a szervezetedbe ami terhességet jelent. Gratulálok:)
2018. nov. 25. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Csak még ne éld bele magad nagyon. Bármi történhet, nagyon korai még. Tapasztalat.
2018. nov. 25. 11:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönom a valaszaitokat!! Nem halvány, egy erős pozitív!! :)
2018. nov. 25. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokmindentől függ. Nekem nem várt napján totál negatív volt, majd 5 nap késés után is full nega egy árva halvány száradási csík se jött ki. Majd 6 nap késés után az xepil lett halvány pozitív. Lehet ha pár nap múlva csinálnék másikat az már pozitív lenne de érdekes hogy elvileg tök érzékeny mégis eddig az összes terhességem alkalmával a predictor volt a leghalványabb
2018. nov. 25. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és gratulálok :) én is ma teszteltem először pozitívat (előző voltam)
2018. nov. 25. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én megbízhatónak mondom. Mikor nem voltam terhes is jól végezte a dolgát és mikor pozitív lett is jól mutatta mindkétszer. Halkan gratulálok!
2018. nov. 25. 23:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!! A pozitív tesztelőnek gratulálok!! :)
2018. nov. 26. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!