Kerlek segitenétek?
Sziasztok! 13.an volt ovulaciom akkor egyuttis voltam parommal meg 15.enis 27.en kellene megjonnie es ha minden igaz most jarok a 8. Napnál!? Az lenne a kerdesem hogy letezik hogy erzek elojeleket vagy csak beképzelem?
-Ehseg erzet
-fáj a derekam
Szurkalodas erzek a mehemnel
Erzekeny vagyok
Azt tudni kell hogy mensi elott soha senmi elojelem nemszokott lenni hogy megjon. Tegnap csinaltam egy tesztet de Negativ lett... Elore is koszonom a valaszaitokat!
Igen.persze ertem en amit te mondasz...
Nekem igazábol marvan egy 15 hos kisfiam es most tervezunk neki tesot. Es hát kicsit erzekenyebbek vagyok dolgokra....
Illetve fura azis nekem hogy 8 ev utan egynap 3 szoris igaz hogy picit de okadtam. Mostis gyotor az ehseg pedig 2 oraja vacsoraztunk.
Nekem a vetélésem óta minden mensi előtt voltak PMS tüneteim. Mellfájdalom, méhszurkálás,stb. Minden hónapban reménykedtem hogy azért mert baba van. Most októberben viszont munka közben furcsa érzés volt a méhemben, a mellem is máshogy feszült mint szokott, attól kifáradtam hogy nyomtam a habzsákot. Ekkor a 9.dpo-n voltam, meló után vettem egy tesztet, nagyon halványan látszódott egy vonal. Ha baba van megérzed. Nem hittem anyukámnak amikor ezt mondta, de igaza volt. Ez ez én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Okádtál???
Kik jöttek itt össze? Atya Isten...
Akkor irány okádni 😅 fúúújjj hallod.
Igen a hányni sokkal kulturáltabb.
De ha te okádsz akkor hajrá 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!