Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatós anyukák, akik nem...

Szoptatós anyukák, akik nem szedtek fogamzásgátlót hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 17:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
*hogyha
2018. nov. 20. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

Perpillanat megszakítással. Tudom, “ez nem védekezés”, blablabla, de nekünk 10 éven keresztül bevált és amikor mégis azt akartuk, az első honapban várandós lettem.

Megfontolom, hogy ha megint van menstruációm, akkor feltegyenek spirált. Illetve mivel én határozottan nem szeretnék több gyereket, azon is gondolkozom, hogy külföldön elköttetem magam. Sajnos itthon az az álláspont, hogy 29 évesen 1 gyerekkel még nem vagyok eléggé nagylány eldönteni, hogy mit is akarok magammal kezdeni.

2018. nov. 21. 05:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Spirál
2018. nov. 21. 08:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, már létezik direkt allergiásoknak gyártott, anti-allergén óvszer is, ergo ez ne tartson vissza a használatától.
2018. nov. 21. 09:01
 25/30 anonim ***** válasza:

"Óvszerre allergiás"

Létezik latexmentes óvszer.

2018. nov. 21. 10:06
 26/30 anonim ***** válasza:
Persze kerdezo, biztos volt, aki pharmatex mellett esett teherbe. (Bar erdekes lenne vizsgalni, hogy minden utasitast betartottak-e, a hadznalatot illetoen). De igaz ez minden egyeb fogamzasgatlasi modszerre, tudnek mondani elszakadt ovszer utan esemenyutani tablettat kovetoen szuletett babat, ahogy spiralt vagy fogamasgatlo tabletta mellett is lett mar terhes ismerosom.
2018. nov. 21. 11:42
 27/30 anonim ***** válasza:

26

A helyesen használt óvszer, vagy vérvétel után felírt, megfelelő ÉS pontosan bevett, betegség esetén kiegészítő védekezést alkalmazó tabletta szedésénélelenyésző a teherbeesés esélye,alegalacsonyabbak a pearl indexek.

Míg a Pharmatexnél ez a szám jóval magasab.

2018. nov. 21. 12:44
 28/30 anonim ***** válasza:

0,74 a pearl indexe a pharmatexnek, ami sztem szinten elenyeszo. Hangsulyozom, hogy termeszetesen a figyelmeztetesek betartasa mellett. Mint ahogy a tobbi modszer eseteben is igaz ez.

De nyilvan mindenki azt valasztja amit o, a parja, az orvosa legjobbnak itel meg.

2018. nov. 21. 13:10
 29/30 A kérdező kommentje:
Ennyire nem vagyok képbe, hogy nem tudtam, hogy van allergiásoknak is már óvszer, köszönöm! Igen, nyilván minden védekezési módnál ha az illető terhes lesz felmerül a helytelen használat, de nekem azért az orvosom azt nem javasolta....
2018. nov. 21. 13:19
 30/30 A kérdező kommentje:
Mármint a Pharmatexet. Én nem nyilvánítok véleményt, mert nem ismerem.
2018. nov. 21. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!