Szoptatós anyukák, akik nem szedtek fogamzásgátlót hogyan védekeztek?
Perpillanat megszakítással. Tudom, “ez nem védekezés”, blablabla, de nekünk 10 éven keresztül bevált és amikor mégis azt akartuk, az első honapban várandós lettem.
Megfontolom, hogy ha megint van menstruációm, akkor feltegyenek spirált. Illetve mivel én határozottan nem szeretnék több gyereket, azon is gondolkozom, hogy külföldön elköttetem magam. Sajnos itthon az az álláspont, hogy 29 évesen 1 gyerekkel még nem vagyok eléggé nagylány eldönteni, hogy mit is akarok magammal kezdeni.
"Óvszerre allergiás"
Létezik latexmentes óvszer.
26
A helyesen használt óvszer, vagy vérvétel után felírt, megfelelő ÉS pontosan bevett, betegség esetén kiegészítő védekezést alkalmazó tabletta szedésénélelenyésző a teherbeesés esélye,alegalacsonyabbak a pearl indexek.
Míg a Pharmatexnél ez a szám jóval magasab.
0,74 a pearl indexe a pharmatexnek, ami sztem szinten elenyeszo. Hangsulyozom, hogy termeszetesen a figyelmeztetesek betartasa mellett. Mint ahogy a tobbi modszer eseteben is igaz ez.
De nyilvan mindenki azt valasztja amit o, a parja, az orvosa legjobbnak itel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!