Merjek peteérést serkentő gyógyszert szedni?
Nekem pcom van, és azt mondták, nekem is majd hormonnövelőt kell szednem. De a fogamzásgátló azt mondják, segíthet teherbe esni, nekem sikerült is 3 hónap alatt. Én még nem hallottam arról, hogy ezek a gyógyszerek cisztát okoznak, de attól még lehet...
Ha cisztád van-volt, akkor nem kell csodálkozni, hogy nem jött meg, ez "mellékhatása". Csak kisírletezzetek, és sikerülni fog, nem kell számolgatni, csak szeretni egymást. Nekem is 35 napos ciklusaim voltak, és sikerült. Én beszedtem volna, ha kapok hormonövelő gyógyszert, sokan injekciót kapnak.
Próbálj más orvoshoz elmenni, hátha valaki szimpatikusabb lesz. Fontos, hogy megbízz az orvosodban:)
3 hónapig szedtem, de még mindig nem vagyok terhes. A mellékhatások közül kijött a hőhullám, kiütés, és a látászavar. Viszont volt peteérésem, és ezalatt a 3 hónap alatt rendeződött a ciklusom, amióta nem szedem megint hosszabb lett (35 nap) és úgy sejtem van peteérésem is.
Jól tudod, hogy cisztát és többes terhességet okozhat. Olyat is olvastam, hogy egyszerre kiszabadulhat 5-6 petesejt is és ha mindegyik megtermékenyülne, hát az nem igazán örvendetes.
Nehéz döntés, de ha csak ez az egy megoldás van... Ha állandó orvosi felügyelet alatt vagy, és csinálnak uh-t nem kéne, hogy gond legyen, de három hónapnál tovább nem érdemes szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!