Ha valakinek Pcos van, mennyi ido után írnak fel gyógyszert, ami serekenti a peteérést (closty)?
Figyelt kérdés
Nekem pcos van.4hónapja elmentem az orvoshoz,hogy babát szeretnénk.De én nem kaptam ezt a peteérést serkento gyógyszert(closty).Nekem csak Duphastont írt fel.Talán vissza kellene mennem szólni,hogy szedhetnék kicsit komolyabb gyógyszert is,mint a duphaston vagy csak egy év próbálkozás után ír fel egyébb gyógyszert? Nagyon bánt ez a Pcos!2008. szept. 6. 11:11
1/2 anonim válasza:
Hát, ha a PCOS diagnosztizált nálad, márpedig úgy tűnik, az, akkor nem értem a dokidat, miért nem írta fel a clostit! Nem hiszem, hogy a te esetedben várni kellene egy évet... Sőt, ha bebizonyosodik a PCOS, akkor az orvos kapásból clostit szokott felírni, esetleg inzulinrezisztencia esetén metforminszármazékot...
Menj vissza hozzá, mert lehet, hogy nem igazán egyértelmű neki, hogy babát szeretnétek!
2/2 anonim válasza:
Szia.Nekem is Pcos a bajom és én is duphastont kapok mindig.Rá kérdeztem én is a clostira és azt mondta hogy mellékhatásként cisztát idézhet elő és azért nem javasolná ezt a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!