Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet ilyen? Ha érdekel...

Hogy lehet ilyen? Ha érdekel bárkit akkor érdemes elolvasni? és esetleg segíteni válaszokkal?

Figyelt kérdés
Barátnőm 8 hetes kismama, és a tesztek negatívak,és a reggeli hője is össze vissza cikk-cakk, és 2x szer meg volt neki rendesen a menszesze. Au UH mégis bizonyította hogy terhes! Volt már valaki ilyen helyzetben? Nem lett semmi gond a terhesség alatt? Baba egészséges? Nem értjük ez hogy lehet......a tesztek miért negatívak?
2010. jún. 26. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Hááát fura az szent, de lehet rosszak a tesztek,mert ha a baba nem lenne már akkor is kellene mutatnia mert a hcg nem ürül ki hipphopp.

Hőre nemtudok mit mondani mert fogalmam nincs az hogy van (én letojom az ennyire görcsös módszereket), a miku meg értelemszerű.Terhes ő attól, meg ez nem is igazi menstruáció csak amolyan fals...szóval ha az uh mutatja van szívverés akkor gratula neki:)

2010. jún. 26. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha van szívhang és a doki mindent rendben talált nincs miért aggódni, mert barátnőmnek sem mutatta ki a teszt a babáját és egészséges kislánya született. Ha mindig nézitek a hőt akkor stresszelni fogtok rajta. Az pedig tényleg nem jó a terhességnek. És sok olyan nő van aki mensizik terhesség alatt ezt dokitól tudom. De mondtátok ezeket az orvosnak ha igen mit mondott?
2010. jún. 26. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Orvoshoz azért ment el , mert kötelező 1 éves rákszűrésre ment. ott mondta az orvosnak hogy mikor volt meg utoljára, és furcsállta a doki hogy ekkora a terhesség. Végül is annyit mondott hogy van ilyen. És hogy ne aggódjon.
2010. jún. 26. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem is volt uh? De a doki mondta, hogy mikor menjen vissza, hogy megnézzék uh-on? Én a helyetekben uh-ra mennék mert ekkora babánál már van szívhang. És ha ott rendben van akkor nincs semmi gond. De viszont ha csak hüvelyi vizsgálattal állapította meg, hogy baba van az sajna nem biztos, mert nekem is mondták már hogy 6 hetes terhes vagyok és nem is voltam az.:-( Szerintem mindenképp uh kell, ha nem volt, hogy biztosat tudjatok.
2010. jún. 26. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha az UH-n volt szívhang és a látottak rendben vannak akkor ne költsetek többet tesztre :). A hőt ilyenkor meg felesleges már méregetni.
2010. jún. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!