Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hivatalos infok hogy hogyan...

Hivatalos infok hogy hogyan lehet növelni hogy fiú gyermek szülessen?

Figyelt kérdés

-gondolok itt az étrendre hallottam olyant hogy a nőknek kerülni kell a savas dolgokat illetve rostban gazdag ételeket kell fogyasztaniuk

-és a férfiaknak? milyen étrendre van szükségük?

-esetleg hogy kétpetéjű fiú ikrek legyenek?

-ez kivitelezhető mesterséges megtermékenyítés útján?

(jelenleg nem akarok gyereket de majd idővel úgy 5-8 év múlva, remélem addigra elég fejlett lesz az orvos tudomány!)

2018. nov. 18. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

5-8 év múlva?!

Akkor miért most zsibbasztod az embereket?!

Ráérsz akkor is..

H lehet ennyire unatkozni...

Szerintem MO-on soha nem lesz legális..

Vmiért itt nem akarják bevezetni még így sem, h ezt öröklődő betegségek kiküszöbölésére találták ki.

Néhány országban legális.

Úgy tudom: Svájc, Hollandia és talán Ciprus amiről hallottam.

Na és persze az USA.

Már csak pénz kell.

Sok sikert 5-8 év múlvára 🤦‍♀️👨‍👩‍👦‍👦

2018. nov. 19. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Kaptál már előttem komoly választ.Nem,nincsenek hivatalos infók.Az egyetlen, aminek van alapja, az a peteérés előtti ill. alatti szex, amiről már biztosan hallottál, de azzal is max. az esélyét növelhetnéd fiúnak. Ha semmiképpen nem szeretnél lányt, akkor nincs módszer, mivel, ha megkérdeznéd, ezen módszer alkalmazóit, kb. annyian lennének, akiknek nem jött be, mint akiknek igen.Igen, mesterséges megtermékenyítés útján lehetne, de nem Mo.-n és nem a te indokoddal.A kétpetéjű ikrek felvetéseden meg nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.Amennyiben tényleg felnőtt vagy, az nagyon szomorú.Neked egy dolgot lehet tanácsolni:fogamzásgátló gyógyszer+óvszer.Ilyen gondolkodással inkább ne akarj szaporodni!
2018. nov. 19. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!