Okozhat fejfájást a Pregnavit terhesvitamin?
Figyelt kérdés
Kb. mióta elkezdtem ezt a terhesvitamin szedni, minden héten 1 napig szörnyen fáj a fejem.
Lehet ettől a vitamintól van ez?
Vagy biztosan más okozza?
2018. nov. 14. 12:17
1/5 anonim válasza:
Ez csak vitamin, nem okoz ilyet. Viszont a terhesség annál inkább.
2/5 anonim válasza:
Én semmit se tartok kizártnak.. 2 hete ittam a béres cseppet mikor kezdődött a mindennapos fejfájás. 1 hét után elhagytam a bérest, másnap már nem fájt a fejem. Elvileg nem azért fájt. Viszont lehet, hogy nálam nincs minden rendben. Mert a vasam az egekbe szökött 2 hónap multivitamintól, 50 lett. Nem is szedhetek vastartalmú készítményt. Terhesen femibiont szedtem, vaspótlásra nem volt szükségem, 20 körül volt 36 hetesen is. Utánanéztem, létezik ilyen vasanyagcsere zavar, szóval nálam inkább amiatt lehetett fejfájás.
3/5 anonim válasza:
Bocs az offért de honnan szereztél Pregnavitot? Már két éve is megszűnt. Nagyobb gyerekeimmel azt szedtem, de s legkisebbnél nem volt forgalomban.
(Remélem nem valami rég lejárt cuccot fogyasztasz!)
4/5 A kérdező kommentje:
Ausztriában élek. Ottani gyógyszertárból.
2018. nov. 14. 22:50
5/5 anonim válasza:
Ja értem, köszi.
Hát nem tudom attól lehet- e de próbáld ki.
Egy hétig nem szeded aztán újra kezded. (Semmi baja a babádnak nem lesz, ha nem szeded non-stop).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!