Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 33 év fölött hanyadik hónapban...

Khniki kérdése:

33 év fölött hanyadik hónapban jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Ez volt a 6. sikertelen hónapunk... :( Hasonló korú ismerőseimnek, barátnőimnek ennyi idő alatt bőven összejött.

2018. nov. 14. 07:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
34 évesen 3. Baba második hónapban.
2018. nov. 14. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igaz 32 voltam de 2 hónapban.
2018. nov. 14. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
30 evesen elso vedekezes nelkuli alkalom. Most 32 evesen 3. Honapnal tartunk, egyelore nincs uton a teso, de egyelore meg nem aggodom:) par honap belefer es normalis is.
2018. nov. 14. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

33 évesen az első baba az első hónapban, a második baba 36. évesen szintén az első hónapban, most a harmadik 39 évesen a hatodik hónapban.

Viszont a legelső baba 31 évesen elhalt, illetve volt két kémiai terhességem is a második gyermekem előtt.

2018. nov. 14. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Jó ezt olvasni, hogy ilyen sok embernek gördülékenyen sikerül. Nálam sajnos nem. Nekem is ez a 6. sikertelen hónap, én most 31 éves vagyok. Amúgy Czeizel Endre azt mondja erről, a magyar átlag 3-4 hónap. És ez átlagosan 1-8 hónapos történet. Ha évek kellenek hozzá, az már nem az átlag, ott valami gond van. De az is teljesen normális, ha a 8. hónap lesz sikeres.

Máshol azt olvastam, 25-30 évesen átlagosan 4-5 hónap a terhesség létrejötte, míg 30-35 évesen már átlag 6-10 hónap. 35-40 év közt inkább 10-12.

Megint máshol, hogy 25 évesen átlagosan minden 3., 35 évesen pedig átlagosan minden 6. ovuláció termékenyül meg.

Szerintem nincs gond még 6 hónappal. De én is nagyon csalódott vagyok, mert már nagyon szerettem volna. Együttérzek veled.

2018. nov. 14. 17:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó! Tudom, hogy még nem jelent gondot a 6 hónap, 1 éven belül teljesen rendben van. Az elkeserítő inkább az, hogy nem tudjuk befolyásolni. Ott a peteérés, jókor vagyunk együtt, egészségesek vagyunk. És mégsem akar jönni. C'est la vie... Remélem, hamarosan az ellenkezőjéről is beszámolhatunk mindketten! :) Sok sikert!
2018. nov. 15. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:
35 évesen első baba a negyedik próbálkozós hónapban. Kitartást, Kérdező, remélem, hamarosan ti is sikerrel jártok!
2018. nov. 15. 23:10
 18/19 anonim ***** válasza:

31 éves vagyok és ez volt a 10. hónapunk...

Az orvosok, kettőnél jártam idáig, ez rendben van, egyáltalán nem törvényszerű az egy év, van anikél több kell, stb..

De megis mi lehet a gond?! Olyan jó lenne tudni..

2018. nov. 16. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezt érzem én is. Ha jókor vagyunk együtt, és mégsem sikerül ennyi hónapon át sem, ott elég kemény kérdőjelek merülnek fel az ember fejében. És ami még durvább, hogy egy soha véget nem érő történetnek tűnik az egész, mert, egyszerűen nem látni, hol a vége. "Majd", meg "több idő". De mégis mennyi? Ebbe lehet beleőrülni egy idő után.
2018. nov. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!