Khniki kérdése:
33 év fölött hanyadik hónapban jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Ez volt a 6. sikertelen hónapunk... :( Hasonló korú ismerőseimnek, barátnőimnek ennyi idő alatt bőven összejött.2018. nov. 14. 07:55
1/19 anonim válasza:
Nekem elég volt egy pár "pecig nem védekezünk és kicsit betette" hozzá.
(Szerencsére nem volt gond a baba - csak pár hónapot még inkább vártunk volna)
3/19 anonim válasza:
33 évesen első baba a 12. hónapban.
4/19 anonim válasza:
35 évesen 1. baba elsőre, 38 évesen a 2. baba harmadszorra.
5/19 anonim válasza:
38 évesen első baba a második hónapban.
6/19 anonim válasza:
Ha jól emlékszem..., a statisztika szerint (Czeizel valamelyik 9 hónapos videója, ha utána akarsz keresni) 30 év alatt 3 ciklus, felette 5, 35 év felett 8 ciklus az átlag egészséges, rendszeres nemi életet élő pároknál. Ebben az is benne van persze, akinek elsőre, meg az is, akinek csak évek alatt jön össze.
7/19 anonim válasza:
Első baba 37 évesen a második próbálkozós hónapban, második baba 40 évesen védekezés mellett (ő sajnos nem maradt meg), az ikrek meg 41 évesen a harmadik próbálkozós hónapban.
8/19 anonim válasza:
39 éves3n 3.baba, második hónapban.
10/19 anonim válasza:
Fiam 2 év alatt jött össze, 27 éves koromban született.
Lányommal 33 voltam, első hónapban összejött.
Következő terhesség szintén 1 hónapban összejött, 35 éves voltam, csak sajnos nem fejlődött, így missed ab. lett.
36 évesen 3. hónapban jött össze a mostani babánk, akivel jelenleg 14 hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!