ÉN-én!!!!!!
Volt egy időszak amikor leszakadt a mellem, kb egy héttel ezelőtt. Borzalmasan fájt. De semmi extra egyéb, szokásos mensi előtti állapot :D kíváncsi vagyok!
Ott?
A tegnapi tesztem nekem is negatív lett de még abba lehet reménykedni hogy esetleg késöbb foggant. Visszont azt nem tudom eldőnteni hogy van e barnázásom vagy nincs? Mert ha van akkor már havi lesz ☹
Ez a barnázos figyelés pont olyan mint mikor tesztelek és erősen nézzem hogy most van e ott második csík vagy nincs? :D
Tegnapi nekem is negatív.. szerintem amíg meg nem jön, addig bármi lehet😊
Hasam nekem is faj, ezért mondtam, hogy sima mensi előtti tünetek...de hatha..😊
Első voltam.
Sziasztok!
Nekem is fáj a hasam, és szokásos mensi előtti hiszti..és egy olyan teszt, amit ha akarok látok, ha akarok nem látok..
mensi nincs..
Első voltam.
Szia, én mára nem várom. Mint az első terhességemnél, most se tudom eldönteni, mert a PMS szerű tüneteket tapasztalatom, kivéve a hisztit, az most nincs.
Előzőnél a 34. napon erős pozitív tesztcsíkom volt.
Ami fura, hogy bizonyos szagokra érzékeny vagyok,és ez az első terhességemnél is így volt, nagyon korán Sentinel lettem :D
Nem hiszem, hogy minden hús romlott és büdös. :D
Az ovu tesztek alapján kb. mostanra ágyazódhatott be a mai napra, ha két hétnek vesszük.
Hozzáteszem, hogy én az előző hónapokban is azt éreztem, hogy lehet, hogy összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!