Megkavartam magam a tabival? Gyulladás okozhat-e ilyen tüneteket? Terhesség ugye kizárható?
Szerintem bekavartál a gyógyszerrel!
De mindenesetre mindenképpen el kéne menned egy normális orvoshoz aki kivizsgál, és ha magánorvoshoz is kell ehhez menned ne sajnáld rá a pénzt, hisz az egészséged (és talán hogy lehet-e gyereked) múlik rajta, és ahogy kivettem a szavaidból nem lenne ellenedre egy pocaklakó. :)
Én kb.5 éve szedek fogamzásgátlót, 1 hónapja hagytam abba, mert gyereket szeretnék. 2 hete meg kellett volna, hogy jöjjön. Borzasztó 2 hét volt, bennem volt, hogy talán terhes vagyok (görcsöltem folyamatosan, hányingerem volt, feszült a mellem), esetleg a gyogyi bezavarta a hormonjaimat és most szenvedni fogok vele, hogy hány hónap múlva áll vissza, és akkor igy hogy próbálkozzunk a babával, vagy hogy esetleg valami komoly baj van, el is mentem vérvételre, rákszűrésre, vizsgálatra, de szerencsére semmi bajom, és ma meg is jött, ugyhogy ha vége a mensimnek bele is fogunk... :)
Ezt azért írtam le mert bár nem hasonló a te problémádhoz mégis talán egy picit segíthetek vele vagy neked vagy bárkinek aki elolvassa! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!