Szoptatás alatt mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Kislányunk 6 hetes múlt. Férjemmel együtt voltunk, és nem szakította meg..Mondtam neki, hogy védekezni kell, de akkor már késő volt. Őt nem zavarná az sem, ha lenne még egy baba. Én nem szeretnék egyelőre, ezért most aggódom. Szerintetek?2018. nov. 11. 08:03
11/15 A kérdező kommentje:
Az más, ha szeretnétek. Mi is, de évek múlva. Most még nem lenne energiám még egy babához. Gratulálok Nektek!
2018. nov. 11. 09:24
12/15 anonim válasza:
Mi is együtt voltunk 6 hetes kontroll után (védekezéssel) majd az együttlét után 2 nappal peteéréses tüneteim voltak, majd pont 2 hétre rá megjött. Ha nem védekeztünk volna akár teherbe is eshettem volna újra, mert már volt ovuláció iszsz mellett. A szoptatás nem fogamzásgátlási módszer, mint a megszakítás sem, az óvszer az, vagy vannak szoptatás alatt szedhető gyógyszerek is.
13/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, csak így alakult. Ma csinálok egy ovulációs tesztet kíváncsiságból.
2018. nov. 11. 09:39
14/15 anonim válasza:
Pont szülés után 6 héttel volt peteérésem, pedig éjjel is 2-3 óránként szoptattam.
Még szoptatás alatt összejött a tesó tervezetten.
15/15 anonim válasza:
A hat hetes kontrollon azt mondta az orvos, hogy ilyenkor a legtermékenyebb a nő, nagyon kell vigyázni , ha nem akarunk gyereket.
Szopatásnak ehhez semmi köze nincs. Azért szokták felhozni, a szoptatást , mert sokan nem menstruálnak míg szoptatnak, viszont ettől ugyanúgy lehet peteérésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!