Szoptatás alatti terhessegnek mik a jelei?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy van olyan aki szoptatás alatt esett teherbe?
Milyen tünetei voltak a terhessegre?
2016. jan. 10. 17:18
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom,pedig szoptattam! Ha gyanakszol csinalj tesztet :) Kesik a verzesed vagy miert kerdezed?
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem feltétlen van neki. Az egyetlen egyértelmű tünet szoptatás nélkül a menzesz kimaradása, szoptatás alatt ez sincs. Teherbe lehet mellette esni. Lehetnek terhességi tünetek de tudod, van akinek csak a hasa nő meg a mozgását érzi, ezen kívül semmi változást nem érez szóval erre sem lehet hagyatkozni.
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, 2 havonta csinálj tesztet. Én is félek, hogy valahogy becsúszik, de nem veszem észre, mivel nem menstruáltam hónapokig, utána meg összevissza. És persze, ha konkrétan esélyes, hogy sikerült, akkor is teszt.
4/6 anonim válasza:
Nekem a menzesz is megjött igaz 4 nappal előbb és tartott 7 napig. De amúgy az első tünet a haspuffadás volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! 😊
Nem bannank ha jonne teso 🙂 Napokban "kene" megjonnie, de elegge fajnak a melleim, es surun járok pisilni, eddig max feszult voltam mensi elott... Majd ha mar kesik is tesztelek 😊 Csak kivancsi voltam esetleg hasonlo "tünete" volt e masnak 😊
2016. jan. 10. 21:03
6/6 anonim válasza:
Én a második menses után lettem újra állapotos, és még mindig szoptatok. Én konkrétan rosszul lettem, azt hittem csak a savam, de nagyon szédültem is. Azótán erős szívdobogásom volt, ha lépcsőztem, de persze ez is betudható fáradtságnak, de ezek nálam jellemzők terhességnél. Ezek még a kimaradás előtt voltak 3-4 nappal. Aztán pozitív lett a teszt. :) Drukkolok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!