Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Igazából csak paranoiás vagyok (remélem) és valaki nyugtasson meg hogy ez képtelenség😂
A barátommal nem feküdtünk le csak pettingeltünk. Mondtam neki hogy ne nagyon fogdossa magát hogy ha nem akarja hogy az előválladék vagy bármi belém kerüljön. Aztán teljesen beparázott a gondolattól és a fülembe ültette ezt az egészet. Azt mondta nem volt olyan a keze.(csak mi van ha mégis de szinte tuti biztos hogy nem mert figyeltünk rá meg miután beparázott megtörölte a kezét) Ráadásul (bocsi tudom undorito) nem sokat számít ugyan de megvolt és még tampon is volt bent.
Ami most megijesztett az a vérzésem mert most eltelt a menzeszem óta 4 nap és pecsételő vérzésem van és nem tudom mitől.
Nyilván most hogy így ezt kiírtam magamból 0.0000001% az esélyét látom ennek de azért érdekel h hol van a határ?
Ilyen szexuális analfabéták járnak abortuszra.
Szomorú, hogy a saját szexualitásoddal nem vagy tisztában, és még felelőtlen is vagy.
Ha “bármi be is juthatott” volna szerinted a tampon nem volt neki egy elég nagy akadály?
Nyugodj meg, 100%ig nyugodt lehetsz, ebből nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!