Igen, a reggeli első a tuti! És ha este már nem iszol túl sokat, akkor még koncentráltabb lesz reggelre. :)
Tudom, nehéz nem beleélni magad, de ilyenkor még túlzottan nem szabad. Bármi lehet, akár egy hibás teszt is borzasztó csalódást tud okozni. Szerintem van okod reménykedni ez alapján a teszt alapján, de a holnapi fog közelebb vinni az igazsághoz. :) Ébredési hődet esetleg méred? Ha peteérés óta fönt van, az jó jel lenne!
Korábban vezettem hőgörbét de kb 2 hónapja abba hagytam, hogy nem akar jönni még a baba.
Ha holnap megmérnék egy reggeli hőt akkor az érne valamit?
A one step egy szar. Az nem 10-es, alig akart azon latszodni nekem.
A predictor egybol mutatta, nekem a facellet is szugeralni kellett.
Inkabb predictor nekem sose hazudott. Nem volt szellemcsikos meg semmi.
Mindenképp predictor early!!! De az early!! 10-és érzékenységű teszt. Rossmannban kapható.
Nekem az xepil negatív lett. Rá két napra a predictor extra erős 2csikos.
Drukkolok!!
Úgyse fogod kibírni holnapig. 😊 Két tesztet vegyél. 😉
Ha nem iszol sokat, és 3 órát kibírsz pisilés nélkül, akkor már elég koncentrált a vizelet, de a holnap reggel azért is jobb lenne, mert addigra még több lesz a hcg, ha tényleg terhes vagy.
Izgulunk érted! :) Ha nem mérted eddig az ébredési hőt, akkor sok minden nem derülne ki sajna egy mérésből, de érdemes lehet elkezdeni mérni, mert nagyon hasznos. Megmutatja, mikor volt tüszőrepedés, kb. mikorra várható a menzesz, mikor érdemes tesztelni stb. Ha a hő fent marad, és a menzesz sem jön meg a (nem)várt időben, akkor lehet reménykedni, no meg tesztelni, mert jók az esélyek. :)
Majd írd meg mindenképp, teszteltél-e ma! :) Drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!