Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez teljesen negatív?

Ugye ez teljesen negatív?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 6. 08:24
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Igen igen xepil teszt, nagyon örülnénk neki ha pozink lenne !! Nektek meg gratulálok a két csíkhoz!!
2018. nov. 6. 09:25
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van ott valami maszat, nem mondanám, hogy pozitiv, de én azért még adnék egy esélyt és holnap reggeli pisiből tesztelnék egyet. Drukkolok! :)
2018. nov. 6. 09:30
 13/40 anonim ***** válasza:

lehetett kesoi peteeres beagyazodas is ami miatt kesobb mutatná ki

negatív kepbe kene megnezni hatha ltni valamit

nekem 1hettel utana lett (elmaradt menzesz) halvany pozim mivel keson fogant :)

2018. nov. 6. 09:31
 14/40 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a bíztató válaszokat, milyen tesztet vegyek ami kimutatná ha lenne baba?

13# Nem tudom sajna negatívba tenni mert nincsen alkalmazásom. Bizakodom hogy nálunk is ez lehetett.

Október 19-én voltam dokinál akkor látott 23mm es tüszőt. Hogy sikerült e megrepednie/megtermékenyülni nem tudom :/

2018. nov. 6. 09:35
 15/40 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt 4 nap késés után, 6 nap után lett egyértelműen (halvány) pozitív.

A facelle tesztet ajánlom én is, nekem mindig az lett először egyértelmű.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, majd írd meg, léccí. 😊

2018. nov. 6. 09:44
 16/40 A kérdező kommentje:

Holnap veszek facelle tesztet akkor, melyik fajtát a vizeletsugaras vagy a sima mártós?

Gratulálok Neked is a két csíkhoz! Illetve ne várjak 2 napot, a hcg miatt ? (Ha lenne)

2018. nov. 6. 09:48
 17/40 anonim ***** válasza:

Valami halvány rózsaszín derengést én is látok rajta! Ez nem One Step teszt? Azokból még a 10-es is alig látható volt nekem 1 hét késésnél, amikor a többiről már leugrott. :)

Próbálj mindenképp másik tesztet! Facelle, Corax, Expect stb. Nekem ezek szépen mutatták.

Drukkolok! :)

2018. nov. 6. 09:57
 18/40 A kérdező kommentje:

#17 Köszi a válszod!

Próbáltam elsőnek one step tesztet ami negatív volt, illetve x-epil teszt ez most

Nagyon reménykedek benne hátha, de nem akarom beleélni magam :/

Mikor csináljak legközelebb tesztet, várjak 1-2 napot?

2018. nov. 6. 10:05
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Jah, megtévesztett a hcg felirat a nyelén, már régebben használtam x-epilt, annak akkor még csak sima kék volt a nyele.

Szerintem holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz a fent említett tesztek bármelyikével. Mindegy, hogy vizeletsugaras vagy mártogatós (én a vizeletsugarasat is mártottam), mert ugyanaz a lapka van a vizeletsugarasban is, mint a sima, csak van műanyag burkolata. Sokan úgyis szétszedik, mert a műanyag ablakocska gyakran úgy csillan, hogy nem lehet bogarászni. :)

Szóval holnap reggel nyugodtan. A Facelle olcsó is, jó is, vehetsz többet, ha esetleg nem lenne egyértelmű még holnap.

Megy a drukk! :)

2018. nov. 6. 10:16
 20/40 A kérdező kommentje:
Első vizeletből csináljam azt is akkor? Nagyon reménykedek benne, veszek Facelle tesztet
2018. nov. 6. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!