lehetett kesoi peteeres beagyazodas is ami miatt kesobb mutatná ki
negatív kepbe kene megnezni hatha ltni valamit
nekem 1hettel utana lett (elmaradt menzesz) halvany pozim mivel keson fogant :)
Nagyon köszönöm a bíztató válaszokat, milyen tesztet vegyek ami kimutatná ha lenne baba?
13# Nem tudom sajna negatívba tenni mert nincsen alkalmazásom. Bizakodom hogy nálunk is ez lehetett.
Október 19-én voltam dokinál akkor látott 23mm es tüszőt. Hogy sikerült e megrepednie/megtermékenyülni nem tudom :/
Nekem is hasonló volt 4 nap késés után, 6 nap után lett egyértelműen (halvány) pozitív.
A facelle tesztet ajánlom én is, nekem mindig az lett először egyértelmű.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, majd írd meg, léccí. 😊
Holnap veszek facelle tesztet akkor, melyik fajtát a vizeletsugaras vagy a sima mártós?
Gratulálok Neked is a két csíkhoz! Illetve ne várjak 2 napot, a hcg miatt ? (Ha lenne)
Valami halvány rózsaszín derengést én is látok rajta! Ez nem One Step teszt? Azokból még a 10-es is alig látható volt nekem 1 hét késésnél, amikor a többiről már leugrott. :)
Próbálj mindenképp másik tesztet! Facelle, Corax, Expect stb. Nekem ezek szépen mutatták.
Drukkolok! :)
#17 Köszi a válszod!
Próbáltam elsőnek one step tesztet ami negatív volt, illetve x-epil teszt ez most
Nagyon reménykedek benne hátha, de nem akarom beleélni magam :/
Mikor csináljak legközelebb tesztet, várjak 1-2 napot?
Jah, megtévesztett a hcg felirat a nyelén, már régebben használtam x-epilt, annak akkor még csak sima kék volt a nyele.
Szerintem holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz a fent említett tesztek bármelyikével. Mindegy, hogy vizeletsugaras vagy mártogatós (én a vizeletsugarasat is mártottam), mert ugyanaz a lapka van a vizeletsugarasban is, mint a sima, csak van műanyag burkolata. Sokan úgyis szétszedik, mert a műanyag ablakocska gyakran úgy csillan, hogy nem lehet bogarászni. :)
Szóval holnap reggel nyugodtan. A Facelle olcsó is, jó is, vehetsz többet, ha esetleg nem lenne egyértelmű még holnap.
Megy a drukk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!