Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több napja élvezett el a fiú,...

Több napja élvezett el a fiú, azaz pisilt többször, esetleg előváladék lehet az ujján mikor ujjaz (Vagy csak a csiklót, hüvely bemenetet simogatja), a lánynak ovulációja van. Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Ez csak egy elméleti kérdés, szerintem nem, de most hasonló kérdéseket olvastam és annyira megoszlanak a vélemények. Ti mit gondoltok erről?

Szerintem kizárt, de miért van az hogy más rávágja erre hogy persze, lehet, meg hogy vegyen tesztet mert szüksége lesz rá?

2018. nov. 5. 19:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat. 😊

Nem tudom, engem is fel tudnak dühíteni olyan kérdéssel ami kb a “ránéztem a fiú szerszámjára, lehetek terhes?” Meg az örök “orál/anál lehetek terhes?” kérdésekkel, de én rendes választ szoktam adni, ne idegeskedjen már szegény nyomorult azért is hogy a 10 válaszból 10 az, hogy “igen, lehetsz.” Aztán meg jót röhögök rajta vagy szánom hogy, hogy élhet ekkora “nagy” tudással még a Földön.

2018. nov. 5. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

De azzal a részel viszont lehet vitázni, hogy teljesen lényegtelen hogy hány ezerszer vizelt előtte, mert tanulmányok igazolták, hogy NEM csak az előző aktusból lehet ott előváladék.

Így ha a történet úgy szólna, hogy a "pasim utoljára tavaly élvezett el és azóta 3000-szer pisilt... kicsit így betette, lehetek terhes?" — arra a válasz joggal lenne, hogy IGEN, LEHETSZ.

2018. nov. 5. 21:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, bár ilyen szitut direkt nem vázoltak fel. Csak az ujjasat, vagy ha az ujj sincs bent csak kívülről simogatja meg. Ezeket a szitukat szerettem volna boncolgatni az itteni válaszolókkal.

Persze ez az előváladék dolog már vitatható. Olyan szinten hogy 2 nőgyógyàsz ismerősöm van, pont a 2 külön tábort kèpviselik ebben a kérdésben.

2018. nov. 5. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
én még a kérdést sem értem... :o
2018. nov. 6. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!