Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány nap késés után lehet...

Hány nap késés után lehet pozi a teszt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Október 14-15-16án együtt voltunk a párommal a ciklusom 28-29 naposak. Két nap késés után teszteltem de negatívat voltak enyhe hasgörcseim mellfeszülés de nem jött meg, ma 5 napja késik érdemes holnap reggel tesztelni mutatna már valamit? Valaki esetleg aki hasonló cipőben jár vagy járt?
2018. nov. 5. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
2 naponta duplázódik a hcg hormon, igy igen, van értelme tesztelni holnap (is)
2018. nov. 5. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Elvileg 28 napos ciklus mellett a 6. napon mutatott a teszt halvány pozitívat, a 9. napon lett erős. Elvileg 12 hetes vagyok, de a pici csak 11 hetes a méretei alapján. Tesztelj holnap, halványan már ki kellene mutatnia.
2018. nov. 5. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem már a 14. dpo-n kb. leugrott a második csík, annyira erős volt
2018. nov. 5. 17:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat holnap reggel akkor tesztelek megint :)
2018. nov. 5. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 4 napja kesik, ma teszteltem negativ lett megint :(
2018. nov. 5. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 4. napja késik, reggel negatív lett :/ Úgy látom, többen vagyunk így. Drukkolok mindenkinek, aki úgy szeretné:)
2018. nov. 6. 09:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál csinált hüvelyi ultrahangot azt mondta nem zárható ki a terhesség, nem látszik ugyan de lát valamit ami arra utal! Észt mondta csináljak tesztet és egy het múlva menjek vissza :)
2018. nov. 8. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt*
2018. nov. 8. 19:06
 9/9 anonim válasza:
Szia mi volt?
2018. nov. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!