Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár nap késés, most pedig...

Pár nap késés, most pedig barnázgatás a menstruáció idején. Érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 naposak a ciklusaim általában. Volt már ugyan,hogy 4-5 napot késett. Most a 30.nap a wc papíron vettem észre enyhe rózsaszínes váladékot.Aztán semmi nem volt a következő 3 napban. Majd a 33.napon este volt barnázás(tegnap).Betétet be is tettem..mondván,hogy megjött :(

Egy kicsit olyan is lett az az egy betét.

Ma meg már szinte semmi nincs,csaknem elmúlt,csak minimális barna folt látszik.

Érdemes lenne tesztelni vagy felesleges?

2018. szept. 28. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Szetintem tesztelj, ha pozitív akkor viszont sürgősen menj orvoshoz, lehet érdemes lenne progeszteron szintet netezni és ha szükséges pótolni.

Ha negatív is érdemes felkeresni az orvost, ha nem jön meg pár napon belül rendesen

2018. szept. 28. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes tesztelni😁
2018. szept. 28. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Tesztelj mindenképp, nekem is hasonló volt, és pozitív lett. Viszont ahogy valamelyik előző válaszoló mondta, nekem is kellett hormonpótlás, azóta minden rendben, most vagyok a 20. hétben. Nagyon szorítok neked! :)
2018. szept. 29. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Tegnap reggel elég jól látható volt a második csík,de még azért halványka. Ma reggel másik tesztel csináltam,de azonos márka és az meg halványabb. AKkor lehet nem maradt meg :(
2018. szept. 30. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kedves kérdező ? Össze jött a baba?
2018. nov. 10. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Volt baba,de el is ment sajnos:(
2018. nov. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!