Ki nem vàrja 18-a körül?
Figyelt kérdés
Hasznàltok ovulàcios tesztet?2018. nov. 3. 20:30
21/28 anonim válasza:
Sziasztok
Én vagyok a “bonyolult “
Egyenlőre még nem teszteltem
Most kellene megjonnie ha minden jó,megvagyok puffadva kicsit de ez az állapot kb 2 hete fenn áll szóval nem mondom h pms mint ahogy alapjáraton lenni szokott
Tünet egy ideje nincs.Talan annyi h nőtt a mellem .par napig iszonyat érzékenyek voltak a bimbók.. és fürdésnél nézegettem is őket.. és a párom nem szólt semmit de eléggé “megcsöcsörészett” (bocsi) a minap tehát neki is feltűnt ha nem is mondta
Reggel tesztelek majd és továbbra is várom h megjön-e vagy sem ..aztán pár nap múlva újra tesztelek ha úgy van . Szoritsatok legyszi
22/28 A kérdező kommentje:
szorìtok neked!!😊😊😘ird majd meg mindenkèppen😊
2018. nov. 13. 21:56
23/28 anonim válasza:
Te hogy vagy kérdező? Mindjárt itt van 18-a. :)
Nekem szerintem nem lesz szükség a tesztre, érzem a menzi jeleket pont úgy, mint máskor is. M.
24/28 A kérdező kommentje:
Amíg nem jön meg mèg van remèny😉😊 En holnap csinàlok egy korai tesztet hàtha mutat valamit..nem tudok vàrni😁 Megìrom majd h mi lett. Te mikorra nem vàrod?
2018. nov. 15. 13:06
25/28 A kérdező kommentje:
Bocsi most olvastam vissza hogy màr ìrtad mikorra nem vàrod.Azèrt majd ìrj ha törtènik valami😊
2018. nov. 15. 13:08
26/28 A kérdező kommentje:
Nem tùl erős de pozitivat teszteltem!!😊😊 Nem kell rajta keresni a màsodik vonalat. Ti hogy vagytok?
2018. nov. 16. 06:14
28/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szèpen M.! Nàlad mi a helyzet?
2018. nov. 16. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!