Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem vàrja 18-a körül?

Ki nem vàrja 18-a körül?

Figyelt kérdés
Hasznàltok ovulàcios tesztet?
2018. nov. 3. 20:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szia, hát sajnos ezek alapján fogalmam sincs hol tarthatsz a ciklusodban. :) De nem vesztesz semmit, ha tesztelsz egyet.. M.
2018. nov. 5. 20:05
 12/28 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok lányok? :) Nekem most indul a dpo-zás, elvileg tegnap volt ovu, elég egyértelműen éreztem. Előtte nap voltunk együtt és ma reggel is rádolgoztunk, csak a biztonság kedvéért. :) :)

Ez a második hónapunk egyébként, de most lett teljesen nyilvánvaló, hogy nekem felesleges a 10. naptól akciózni, mert ovu csak a 15. nap körül van, és addigra ellőjük az összes katonát. Így ha most nem jött össze esetleg, akkor a kövi hónapban csak később aktivizáljuk magunkat. M.

2018. nov. 6. 09:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Nàlam minden ugyan olyan mint az előző hònapokban. Nekünk is ez a màsodik hònap. Alig tudom kivàrni hogy teszteljek.Vettem egy tesztet ami àllìtòlag 4 nappal koràbban kimutatja. szerintetek? Ti mikor fogtok tesztelni? E
2018. nov. 7. 21:38
 14/28 anonim ***** válasza:
Vagyis akkor egy hét múlva tesztelsz? Én leghamarabb jövő hét szombaton, ha nem lesznek menzis tünetek. :)
2018. nov. 7. 21:51
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam hogy jövöhèten csütörtökön. Szombaton vagy vasàrnap kellene megjönnie.
2018. nov. 8. 05:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Az már nincs messze! Érzel bármit? :) M.
2018. nov. 8. 20:29
 17/28 A kérdező kommentje:
Nincs, de nekem nagyon nehèz kivàrni:) Nem, semmit sem èrzek, minden olyan mint minden hònapban...
2018. nov. 8. 20:35
 18/28 A kérdező kommentje:
M, te melyik nap fogsz tesztet csinàlni?
2018. nov. 8. 20:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Talán jövő pénteken egy predictor early-t... De utána való hétfőre nem várom és csak azért próbálkozom meg a teszttel korábban (ha nem lesz menzis tünet), mert szombaton olyan programra vagyok hivatalos, amit két csíkos teszttel nem feltétlenül vállalnék be.. :) M.
2018. nov. 9. 09:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekünk ez az első próbálkozós hónap, 22-re nem várom. 8-án volt ovum, és 6 ill. 8-án voltunk együtt. Ma kicsit görcsölget, feszül a hasam, és fájdogál a hasam (21. ciklus nap). De nem igazán tudom még, mit kellene éreznem. Ti hogy vagytok?
2018. nov. 12. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!