Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baja a babának, ha...

Lehet baja a babának, ha esetleg terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk, ezért márciusban abbahagytam a gyógyszerszedést. Azóta már rendeződött a ciklusom. Két hete voolt az esküvőnk, és a leánybúcsún egy kicsit bepálinkáztunk. Ha esetleg terhes vagyok, lehet baja a babának? ( Ebben a hónapban nem nagyon dolgoztunk a babán az esküvői előkészületek miatt)
2010. jún. 25. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:

a beágyazódásig még nem .. mert nincs kapcsolata veled de utánna az érvényes hogy ha már tudhatnál róla lehetne + a teszt akkor vagy megmarad vagy nem.

Ha két hete ittatok tesztelj és ha + én megkérdeznék egy dokit de valszeg nincs semmi baj.

2010. jún. 25. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggodj, nem lenne semi gond, van aki vegig iszik es dohanyzik megis egeszseges babat szul. Ezen az egyszeri alkalmon nem mulik, ha en igy gondolkoznek, mar 11 honapja egyszer sem ihattam volna Meg egy poharkaval sem, nem sportolhatnek stb. Akkor kell odafigyelni mikor mar biztosan tudod ketten vagytok. Sok sikert, es feleslegesen ne idegeskedj. Es sok boldogsagot!
2010. jún. 25. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:

elvileg a beágyazódásig nem, de én a helyedben már a tervezéskor kerülném (ovuláció után) a rövidet mindenképp.

de nem lesz gond, csak legközelebb még ennél is legyél óvatosabb

2010. jún. 25. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!